Φ The_Ewo Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Satnizm nedir ya bana bunu acıklayabılecek olan war mı? Dunyada bır cok ulkede bır dın olarak yorumlandıgını we turkıyede olusan satanızm kawramının aslını yansıtmadıgnı duydum... Bu konuda yayımlanmıs,okumaya deger kıtaplar da onerırsenız sewınırım... Alıntı
Φ The_Ewo Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 cok saol da,bu satanıc bıble kıtabını arastırdım..kıtap yasaklı falan heralde adının gectıgı sıtelerı buluyorm ama hıc bırı acılmıyo... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) SATANİZMİN KAYNAĞI, SANILDIĞI GİBİ SADECE BAZI GENÇLERİN PSİKOLOJİK DENGESİZLİKLERİ DEĞİL, ONLARI BU DENGESİZLİKLERE SÜRÜKLEYEN BİR FELSEFEDİR. Ve bu felsefe, insanı bir hayvan türü olarak gören ve 'doğa acımasızdır, sen de acımasız olmalısın' mesajını veren SOSYAL XXXX'dir. Dolayısıyla satanizmi ele alırken bu gerçeğin göz ardı edilmemesi gerekir.(Yorumsuz) Saygılar.. Tarih: 14 Kasım , 2005 Düzenleyen: kralx Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.