Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasının istendiğini biliyormuydunuz? Bu kadarı da fazla artık !!! :angry:

Izmir kurtuldu, cok tatli bir yorgunluk,Ankara'ya hareket edecekler.Trene binerler kompartimana cekilirler.

Ertesi gun Atatürk'ün kompartimanin kapisini calar yaveri, yorgun, bitkin bir halde kapıyı açar ve kravatini yikamaktadir Ataturk.

Yaveri "ya pasam bu ne hal hic uyumadiniz herhalde niye boylesiniz"der.

"Ya çocuk kompartimanima yastikla battaniye koymayi unutmussunuz.

Kolumu yastik yaptim agridi setremi yastik yaptim usudum bende uyumadim kalktim"der.

Yaveri;"aman pasam! Birimize haber vereydiniz hemen size bir yastikla battaniye getirirdik"der.

Ve bir ulke kurtarmaktan donen komutan tarihi bir cevap der ki

"Gec farkettim hepiniz en az benim kadar yorgundunuz.

Hicbirinize kiyamadim.Onemli olan benim uyumam degil milletimin rahat uyumasi".

ATAMIZ SAYESiNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Ki HALA UYANAMADIK....

Gönderi tarihi:

YOK ARTIK DAHA NELER :angry:

Bunu Duymamıştım KANKİM ŞİMDİ SENDEN DUYUYORUM -_- VE ÇOK SİNİRLENDİM :angry:

EĞER GERÇEKTEN BÖYLE BİR DURUM VARSA KINIYORUM...

BUNLAR KENDİLERİNİ NE ZANNEDİYORLAR, ALMASINLAR BİZİ AB'YE FALAN -_-

ALMIYORUZ DESİNLERDE MİLLETCE BİR RAHATLAYALIM ARTIK....

Gönderi tarihi:

Turkiye - Avrupa Karma Parlamentosu es baskan yardimcisi Andrew Duff'in Abdullah Gul'e "kemalizmin eskidigini ve Ataturk posterlerinin devlet dairelerinden kaldirilmasi gerektigini" soyledigi basina sizmisti. Ancak Duff yaptigi aciklamada boyle bir sey soylemedigini, haberin yalan oldugunu belirtmistir. Hatta Ataturk'un basarilarina buyuk saygi duydugunu ve Turkler'in Ataturk'un hatirasina verdikleri degeri cok iyi bildigini de sozlerine eklemistir.. (abhaber)

AB karsitlarinin da AB yanlilari gibi kendilerince hakli gerekceleri elbette var. Ancak konuyu daha ciddi ve verimli bir duzlemde ele almak yerine mahalle dedikodusu ciddiyetini asmayan soylentilerle tartisip bir yere varmak imkansizdir...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.