Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Çok uzun süredir forumlarda takılıyorum. Hobi değil de zorunluluk oldu zamanında bu bende. Hani bilirsiniz, türkçe olarak 2000'lerde açılıp günümüze kadar ayakta kalabilmiş, değişime uğramamış site sayısı bir elin parmağından az. Yaklaşık 3-4 yıldır işten güçten pek yanaşamıyordum forumlara o yüzden bugün bi forum açmak istedim. Onun için seo ayarlarını yaparken google'da bu siteye denk geldim. Allah Allah dedim acaba neci ki tartışma forumu yazdığımda ilk sırada yer alıyor. Biraz bakındım, admine mesaj yolladım, sonra 92k üye olduğunu fark ettim. Ayrıca forumdan en son haberler kategorisinde 2012'den kalma konuları görünce şaşırıp hemen w3'ten site geçmişine bakmak istedim. Bakmaz olaydım. Açıldığı günden bu yana IPS kullanan, 2002 yılında açıldığında kendine özgü cms'ye sahip olan ve 2008'e kadar bunu kullanmış olan, hiç hacklenmemiş gibi gözüken (zone kaydı bulamadım, hacklenmişse bile 2012'den önce ise bulunmaz zaten) gerçekten sahibinin alkışlanması gereken bir web sitesi. Admin kişi yüksek ihtimalle yurtdışında yaşıyor çünkü copyright kısmında belirtilen şirket amerika'da yer alıyor ve ilk açıldığı zamanlar türkiye'de böyle olanakların olabileceğini sanmıyorum. 58 yaşında hala bu işi sürdüren, 20 yıldır sırf getirisi azaldığı için veya olmadığı için emeklerinden, üyelerinden vazgeçmeyip günümüze kadar getirmiş. Ben sizi takdir ediyorum. Benden 30 yaş büyük bir insansınız. Hatta 34.

Eski projelerinizin domainlerini falan da inceledim. Şuanda ne durumdalar falan. Hepsi de hala aktif. İzin verirseniz röportaj tadında soru-cevap yapalım. Sizin gibi bu internet dünyasına çeyrek ömür vermiş insanlara tanışmak veya sohbet etmek, bir şeyler kazanmak benim için güzel olur.

Gönderi tarihi:

Maalesef forum dünyasının kötü kaderine boyun eğen sitelerden biri olmuş burası da. Umarım bir gün tekrar onlarca insanın birbiri ile muhabbet edip, tartışma yarattığı bir platforum olur. 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.