Φ marblinghard Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Siz siz olun asla bir kovaya ne yapması gerektigini söylemeyin Alıntı
Φ AngeloS Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 ewet.. ben kova burcuyum we biri bana ne yapmam gerektiğini sölediği zaman çok sinirleniorum.. hatta cadılaşıorum.. yada benim sevdiğim değer verdiğim bi kişi we birşey hakkında yorum yapıldığı zaman böle oluo Alıntı
Φ mikr@p Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 ben bu yüzden hiç bir kızla uzun süreli beraber olamadım.hep karışıyorlar ne yapacağıma Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Siz siz olun asla bir kovaya ne yapması gerektigini söylemeyin evet kesınlıkle bnm3 yasındakı kusenım bıle yapma dıyınce"bapppçaaaammm!!" dıe bagırıo bıze vuruo sonrada kafasına ne eserse onu yapıo sabıt fıkırlı sıskom bnm Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 ne diyeyim siz kovalar hep böylesiniz.. ama bu yönünüz bence bazen tehlikeli olabilir.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Ne yapacağımızı istedikleri kadar söylesinler, her zaman bildiğimizi yapacağımız kesin! Sadece dinliyormuş gibi gözükürüz ama neyi ne zaman yapacağımız asla belli olmaz. Kontrol edemezsiniz bu burcu arkadaşlar boşuna uğraşmayın derim... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Ne yapacağımızı istedikleri kadar söylesinler, her zaman bildiğimizi yapacağımız kesin! Sadece dinliyormuş gibi gözükürüz ama neyi ne zaman yapacağımız asla belli olmaz. Kontrol edemezsiniz bu burcu arkadaşlar boşuna uğraşmayın derim... Bencede kendimden biliyorum 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.