Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl Şöyle olabilir. Forumdaki arkadaşlar mutabakat sağlarsa, hepimiz kendi takama adlarımızla sitede belli bir noktaya şiirlerimizi yazarız. EEEE bozan yazıyoruz ya !! yok yok öyle değil. herkes mesela 4 şiir yazar. ardından Forum yöneticileri de kabul ederse yönetim bu şiirleri kitap haline getirir. Turkish media forum / şiirler adıyla basılır. Eğere kar edersek bu parayı da lösemili çocuklar vakfına ve ya başka yararlı bir vakfa bağışlarız. olmaz mı ? Ya da benzerbir şey yapamazmıyız dostlar ? Bozan bunu sorar !
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl hiç bir yayınevi rüştünü ispatlamış şairler dışındakilerin kitapalrını basmaz. anca kendin parayla bastırabilirsin. ve tutmaz. çünkü ben bu güne kadar burada şair göremedim.
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Yine de öneriyorum. Kendi paramızla da bastırabiliriz. Lakin gönüllü bir matbaa da bulabiliriz. zira bu yardmlaşma işi. Medyada forum ve bizler biraz daha tanınırız. Bir sonraki kitabımız daha büyük yankı uyandırabilir. Şairliğe gelince şu anda Türkiye'de de çok ciddi şair çok az. Bunun yanında forum üyeleri arkadaşlarımızdan iyi şiir yazanlar var biliyorum, şiirlerini saklayanlar var onu da biliyorum. Ama böyle güzel bir iş için herkes özverili olur diye düşünüyorum. Bozan, boza, boz, bo, b.
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl bozan her ay kaçtane cepten ödenen parayla şiir ktiapalrı bastırılıp ağaç israfından öteye gitmiyor biliyor musun
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 19 yıl olsa tükan senin benim şiir yazmak gibi bi yeteneğim yok ama elimden gelen yardımı yaparım......
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 19 yıl EGER BOYLE BIR UYGULAMA VARSA KITAP BASIMI KONUSUNDA YARDIM EDEBILIRIM... YADA BASTIRIP KITAPEVLERINDE SATMAK YERINE SADECE ISTEYEN HATIRA OLARAK KITABI SATIN ALIR ONA GORE BASTIRABILIRIM SAYISI BELLI OLUR HATTA ADA GORE BASILMIS MEDİA-FORUM KITAPLARI VE SADECE ŞİİRLE SINIRLANDIRMAYABILIRIZDE....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.