Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 sizi pek bi samimiyetsiz gördüm oysa koca adayı ciddi bi mevzu lütfen saygıya davet ediyom..cıvımayalım... koca adayları kaçmasın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 bu koca adaylarını nerede yetiştiriyorlar serada mı? ben çok ciddiyim hanfendi sizide beklerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 serada bulmakta zor artıkın bunları sulak yerlerde yetiştiriyolar zannımca...çünkü pek bi zor kuruyolar..kurutmazsan herbişeye sulanıyolar..o yüzden ciddi bir mesele... sen ne davet edecen ben seni davet ediyom.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 adam olsun yeter.... bu zamandada biraz zor bulursun . Allah hakkında hayırlısını nasip etsin diyelim Katılıyorum tamamiyle düşüncelerine Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 serada bulmakta zor artıkın bunları sulak yerlerde yetiştiriyolar zannımca...çünkü pek bi zor kuruyolar..kurutmazsan herbişeye sulanıyolar..o yüzden ciddi bir mesele... sen ne davet edecen ben seni davet ediyom.. bak bu sefer bende sana katılıyorum, ama son sözüne değil önce ben davet ettim... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 bak bu sefer bende sana katılıyorum, ama son sözüne değil önce ben davet ettim... iyice çocuklaşmışsınız buralarda wallaha... sardunyam da evde kalmıs da karı koca laflarına güülmeyı tercıh edıyor kanımcana Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 ya evlenip ne etcen meliskoo hayatini yasa!! evlendim zaten ben neden siteye girip sorun paylaşmıyorum sanıyorsunuz ... Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 ooo melisko gelmiş hemde evlenmişte gelmiş vay anam vay demek oyüzden paylaşmıyordun he korkma kız gene gel yemeyiz kocanı gene senin olsun Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 anlatsana kız nasıl kekledin adamı nasıl razı ettin Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 anlatsana kız nasıl kekledin adamı nasıl razı ettin kolay olmadı ama kısa sürdü desemm.. youn press+baskı Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 bem buradayim hazırım ciddiyim cok güzel yaaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 evet çok şey beklemeli Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 evet çok şey beklemeli son nokta budur mu dıyorsun Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 evet çok şey beklemeli bencede Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.