Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sizi pek bi samimiyetsiz gördüm oysa koca adayı ciddi bi mevzu lütfen saygıya davet ediyom..cıvımayalım... :glare: koca adayları kaçmasın :ermm:

Gönderi tarihi:

bu koca adaylarını nerede yetiştiriyorlar serada mı? <_<

ben çok ciddiyim hanfendi sizide beklerim -_-

Gönderi tarihi:

serada bulmakta zor artıkın :ermm: bunları sulak yerlerde yetiştiriyolar zannımca...çünkü pek bi zor kuruyolar..kurutmazsan herbişeye sulanıyolar..o yüzden ciddi bir mesele... sen ne davet edecen ben seni davet ediyom.. :w00t::closedeyes:

Gönderi tarihi:
adam olsun yeter.... bu zamandada biraz zor bulursun . Allah hakkında hayırlısını nasip etsin diyelim

Katılıyorum tamamiyle düşüncelerine :flowers::flowers:

Gönderi tarihi:
serada bulmakta zor artıkın :ermm: bunları sulak yerlerde yetiştiriyolar zannımca...çünkü pek bi zor kuruyolar..kurutmazsan herbişeye sulanıyolar..o yüzden ciddi bir mesele... sen ne davet edecen ben seni davet ediyom.. :w00t::closedeyes:

bak bu sefer bende sana katılıyorum, -_- ama son sözüne değil önce ben davet ettim... -_-:P

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
bak bu sefer bende sana katılıyorum, -_- ama son sözüne değil önce ben davet ettim... -_-:P

iyice çocuklaşmışsınız buralarda wallaha...

sardunyam da evde kalmıs da karı koca laflarına güülmeyı tercıh edıyor kanımcana

Gönderi tarihi:
ya evlenip ne etcen meliskoo hayatini yasa!!

:) evlendim zaten ben

neden siteye girip sorun paylaşmıyorum sanıyorsunuz ...

Gönderi tarihi:

ooo melisko gelmiş hemde evlenmişte gelmiş vay anam vay demek oyüzden paylaşmıyordun he :) korkma kız gene gel yemeyiz kocanı gene senin olsun :D

Gönderi tarihi:
anlatsana kız nasıl kekledin adamı nasıl razı ettin :)

:devil: kolay olmadı ama kısa sürdü desemm..

youn press+baskı

• 2 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.