Φ cronaldo Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 arkadaşlar 20 pirana ile 2 adet gelişmiş köpek balığı kim yener yapılan araştırmalara göre ............. kazanmıştır??? --------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ ESKİYA Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 arkadaşlar 20 pirana ile 2 adet gelişmiş köpek balığı kim yener yapılan araştırmalara göre ............. kazanmıştır??? --------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Yaw bişi diyecem pirana talı suda yaşıyan bir balık türü ama köpek balığı tuzlu suda yaşıyor.Bu onları aynı ortam içine bıraksa kimin yaşam ortamındasa o kazanır.Benim düşüncem bu.YOksa aynı ortamda yaşıyabilirmi bu balıklar.Bilgim yok bunun hakkında benim. Bildiğim biri tatlı su balığı biride tuzlu su balığı.ben bu bilgilerimle anca bu cevabı verebiliyom. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 piranalar iki dakikada kopekbaliklari uyanana kadar onlari yer (tatli-tuzlu su baligi olayi dogru bildigim) Alıntı
Φ cronaldo Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 leyla24 arkadaşımız cevapı vermiş piranalar 1.5 dakikadan az bi vakitte 2 köpek balığının sadece kemiklerini bırakmışlar.Ve de bunlar su altının en tehlikeli yaratıklarıdır köpek balığından daha tehlikeliler zaten piranalar tek başına bişe yapamıyolar en az 10 pirana birlikte olmalı o yüzden birlikte olunca timsahı bile yenebiliyorlarmış... ---------------------- ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Bundan sonra havuz dışındaki tatlı sularda yüzmek yok arkadaşlar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.