Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Sınırlı ADSL paketi kullananlar, internette sörf yaparken bile diken üstünde dururlar. http://www.epigoon.com/minimeter adresinde ücretsiz olarak kullanıma sunulan araç, bir Firefox eklentisi. (Firefox kullanmak gibi bir nimetten henüz faydalanmadıysanız dediklerimize uzak kalmanız gayet doğal. O nedenle ilk işiniz www.mozilla.org.tr adresini ziyaret etmek olsun.) Firefox eklentisini kurdukan sonra tarayıcınızın durum çubuğunda kotanız ile ilgili dilerseniz yazılı, dilerseniz de grafikli gösterim bulunuyor. Söz konusu ikona sağ tuş tıklayarak daha önceki aylardaki veri trafiğiniz hakkında da bilgi alabilirsiniz. Bu bilgileri alabilkmek için ADSL kullanıcı adınızı ve parolanızı programda ilgili yere gimeniz gerekiyor. Lafı daha fazla uzatmadan tüm bu anlattıklarımızı açık açık anlatan animasyonumuzu izlemeye ne dersiniz? Animasyonu İzlemek için http://shiftdelete.net/site/videokurs/ADSL...iewlet_swf.html Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Ben sınırlı kullanıom ama kendime hiç sınır koymuorum ben demiştim abone olurken sınırsız yapalım die ama dinlemediler.. O yüzden parası benden çıkmıo walla .)) sınır mınır yok !! Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 ohhh ne gösel sınırsız devri alem yapıyon demek oda gösel bizim sınırlı yaff öğrenci adamız biz Alıntı
Φ kyurekli Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 BİLDİĞİME GÖRE KOTA SINIRINI AŞTINMI 1 GB BAŞINA 8 YTL ÖDÜON Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 bende 10 ytl diye biliyodum Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ya benim kotalı.film indirmem mümkünmü sizce?hiç film indirmedim ve nası yükleyeceğimi de bilmiyorum ya işin bi de bu yönü var tabe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.