Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Biraz daha düşünürseniz onları yazma nedenimi de anlarsınız.
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Biraz daha düşünürseniz onları yazma nedenimi de anlarsınız. Ben anlıyamadım lütfen diyin.Sayenizden birşeyler öğrenmiş olurum.
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Cateris- Peribus diye bir deyim vardır. Diğer şartlar veri iken demektir. Soru yükseklik sorusu olduğuna göre, Başka veride olmadığına göre elinizdeki verilerle soruyu çözersiniz. Hangi kitaba bakarsanız bakın sesin havada saniyedeki hızı bellidir. Ve başka veri eklenmemiştir. Soruya 320 cevabı veren arkadaşların cevabıda kabul edilmiştir. Durum bundan ibarettir. şimdi o cateris- Peribus durumunu boşverip diğer verileride açıklamaya kalkarsam aldık başımıza belayı. Teşekkürler
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Cateris- Peribus diye bir deyim vardır. Diğer şartlar veri iken demektir. Soru yükseklik sorusu olduğuna göre, Başka veride olmadığına göre elinizdeki verilerle soruyu çözersiniz. Hangi kitaba bakarsanız bakın sesin havada saniyedeki hızı bellidir. Ve başka veri eklenmemiştir. Soruya 320 cevabı veren arkadaşların cevabıda kabul edilmiştir. Durum bundan ibarettir. şimdi o cateris- Peribus durumunu boşverip diğer verileride açıklamaya kalkarsam aldık başımıza belayı. Teşekkürler sen o formülü neden kulandın.o formül ne için kabul edildi.(h=t2xg/2)
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl FİZİĞİNE GUVENENLER DIYE BASLIK ATINCA ATLADIM HEMEN BEN FİZİK DERSİNİ HİÇ SEVEMEDİM USGÜNÜM..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.