Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl Ilk ve tek ozgun sorum oldugundan,sacma olmasi mumkundur,kusuruma bakmayin artik.. jttddm bu ne olabilir? (birden kesfettim,soruvereyim dedim yani)
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl jttddm jet topluluğu didimde verilen cevapta saçma olabilir kusura bakmayın
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl jttddm jet topluluğu didimde verilen cevapta saçma olabilir kusura bakmayın
Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 18 yıl olur boyle seyler,arada bi hepimiz coşmuyomuyuz ;)boşver. bak mesela ben amatör olarak saçmalıyorum şaka biyana,cevabı da merakettik hani
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl Ilk ve tek ozgun sorum oldugundan,sacma olmasi mumkundur,kusuruma bakmayin artik.. jttddm bu ne olabilir? (birden kesfettim,soruvereyim dedim yani) ERKE ile alakalı bi şey heralde
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Ya bunun bir kelime oldugunu soyleyeyim de hemen bulun di mi?
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Bravo arkadasim, tebrik ve tesekkur ederim Sen yazmamissin,aciklayayim:Cep telefonu ile "lutfen" kelimesini yazmak icin kullandigimiz tuslarin ilk harfleriydi.
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl Sen yazmamissin,aciklayayim:Cep telefonu ile "lutfen" kelimesini yazmak icin kullandigimiz tuslarin ilk harfleriydi. Ilk ve tek ozgun sorum oldugundan,sacma olmasi mumkundur,kusuruma bakmayin artik.. hiç saçma olmadığı gibi -bence- zekice bir soru. çünkü harflerden bir ileri/ bir geri giderek çözmeye çalıştım ama olmadı daha geniş düşünmek gerekiyormuş sorana tebrikler ve teşekkürler bilene yalnız tebrikler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.