Φ LeylaM Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Ilk ve tek ozgun sorum oldugundan,sacma olmasi mumkundur,kusuruma bakmayin artik.. jttddm bu ne olabilir? (birden kesfettim,soruvereyim dedim yani) Alıntı
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 jttddm jet topluluğu didimde verilen cevapta saçma olabilir kusura bakmayın Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 jttddm jet topluluğu didimde verilen cevapta saçma olabilir kusura bakmayın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 cevap sorumdan daha sacma kusura bakmayin Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 olur boyle seyler,arada bi hepimiz coşmuyomuyuz ;)boşver. bak mesela ben amatör olarak saçmalıyorum şaka biyana,cevabı da merakettik hani Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Ilk ve tek ozgun sorum oldugundan,sacma olmasi mumkundur,kusuruma bakmayin artik.. jttddm bu ne olabilir? (birden kesfettim,soruvereyim dedim yani) ERKE ile alakalı bi şey heralde Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Ya bunun bir kelime oldugunu soyleyeyim de hemen bulun di mi? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Bravo arkadasim, tebrik ve tesekkur ederim Sen yazmamissin,aciklayayim:Cep telefonu ile "lutfen" kelimesini yazmak icin kullandigimiz tuslarin ilk harfleriydi. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Sen yazmamissin,aciklayayim:Cep telefonu ile "lutfen" kelimesini yazmak icin kullandigimiz tuslarin ilk harfleriydi. Ilk ve tek ozgun sorum oldugundan,sacma olmasi mumkundur,kusuruma bakmayin artik.. hiç saçma olmadığı gibi -bence- zekice bir soru. çünkü harflerden bir ileri/ bir geri giderek çözmeye çalıştım ama olmadı daha geniş düşünmek gerekiyormuş sorana tebrikler ve teşekkürler bilene yalnız tebrikler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ben tesekkur ederim,ilginize de tabii.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 T9 lu, T9 suz değişir mi..? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Mazur gor,anlayamadim..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.