Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ben ispanyada dil eğitimi görmek için ispanya konsolosluğuna vize başvurusunda bulundum ve red aldım daha sonradan öğrendik ispanya 6 aylık uzun süreli schengen vizesi vermiyormuş özellikle türk vatandaşlarına.santanderde turkish kebap üzerine bir dükkan açmayı düşünüyoruz bunun içinde dayımın restaurantında çalışmam gerekli umarım bu sefer verirler vizeyi ispanyol arkadaşlarımız oda olmazsa kaçak gitmeyi düşünüyorum ama oda çok riskli...kısacası ispanya vizelerine dikkat haberiniz olsun hayal kırıklığına uğramayın sonra Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Sana cevap vermek için epey geç kalmışız ama ben de turistik vize için 15 gündür bekliyorum. Sürekli yeni belgeler isteniyor. İspanya'ya gitmek isteyenler başvurularını epeyce erken yapsınlar, sonucun ne olacağı pek belli olmuyor. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Netekim, İspanya'dan vizeyi alamadım. Fransa'dan şengen aldım ve ancak öyle gidebiliyorum. İspanya, sakat. Alıntı
Φ TheDaltonz-EspanYol Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2007 arakdasim sana bise diyicem istedgigin bir ulkeye gitmek icin viza ni al kacak macak gitme kagitlarini yapamassin ve orada evlendigiinde evliligini kabul etmez ler calisamassiniz ben bunlari biliyorum arkadaslar ve sonra her ulkeye kanunla gitmenizi oneriyorum sadece taleb edin ispanya konsolusluguna ben bir calisma viza almayi dusunuyorum size gerekenlerin hepsini soyler ler ve randevu almayi unutmayin haa..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.