Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben ispanyada dil eğitimi görmek için ispanya konsolosluğuna vize başvurusunda bulundum ve red aldım daha sonradan öğrendik ispanya 6 aylık uzun süreli schengen vizesi vermiyormuş özellikle türk vatandaşlarına.santanderde turkish kebap :) üzerine bir dükkan açmayı düşünüyoruz bunun içinde dayımın restaurantında çalışmam gerekli umarım bu sefer verirler vizeyi ispanyol arkadaşlarımız oda olmazsa kaçak gitmeyi düşünüyorum ama oda çok riskli...kısacası ispanya vizelerine dikkat haberiniz olsun hayal kırıklığına uğramayın sonra

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Sana cevap vermek için epey geç kalmışız ama ben de turistik vize için 15 gündür bekliyorum. Sürekli yeni belgeler isteniyor. İspanya'ya gitmek isteyenler başvurularını epeyce erken yapsınlar, sonucun ne olacağı pek belli olmuyor.

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arakdasim sana bise diyicem istedgigin bir ulkeye gitmek icin viza ni al kacak macak gitme kagitlarini yapamassin ve

orada evlendigiinde

evliligini kabul etmez ler calisamassiniz ben bunlari biliyorum arkadaslar

ve sonra her ulkeye kanunla gitmenizi oneriyorum sadece taleb edin ispanya konsolusluguna ben bir calisma viza almayi dusunuyorum size gerekenlerin hepsini soyler ler ve randevu almayi unutmayin haa.....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.