Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 18 yıl Dünyanin en ünlü kalp doktoru De Bakey'in arabasi bozulmuş,arabasini tamire götürmüş.Tamirci arabasinin kaputunu açmış ve De Bakey'e dönerek: Size bir şey soracağım. Siz ve ben hemen hemen ayni işleri yapiyoruz. Mesela ben şimdi itina ile kaputu açacağım bir bakişta problemin nerede olduğunu anlayacağım, kapakçıkları temizleyeceğim, gerekirse kablolari, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çıkarip yerine yenisini takacağım. Söylesenize nasil oluyor da siz milyon dolarlar kazaniyorsunuz; ama ben meteliğe kurşun atiyorum? Bunun üzerine De Bakey tamircinin kulağına egilmiş ve şöyle demiş: Bunlarin hepsini motor çalişiyorken yapmayi denesene ! okuyunca benim çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim.........topiği açacak en uygun yer olarakta burayı gördüm....umarım sizlerde okuyunca beğenirsiniz............. saygılarımla............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.