Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 18 yıl Yazar uçaktayken.uçaktaki bisiklet uçak kadar hızlı gider Tebrikler mugmuge
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 18 yıl uçaktayken.uçaktaki bisiklet uçak kadar hızlı gider bu şuna benzemiş:son model bir mersedes eski model bir şahini bir türlü sollayamamış neden?
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl bu şuna benzemiş:son model bir mersedes eski model bir şahini bir türlü sollayamamış neden? mercedes kurtarıcının üzerindemi gidiyormuş
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl mercedes kurtarıcının üzerindemi gidiyormuş şahin mercedesi çekiyor da olabilir
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık..
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık.. bence en güzel cevap bu (benimkinden de ) ne de olsa mercedesin şahin tarafından çekilmesi biraz
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl bence en güzel cevap bu (benimkinden de ) ne de olsa mercedesin şahin tarafından çekilmesi biraz güzel cevaplar arkadaşlar benim aradığım değil söylüyeyim bari solluyamaz çünkü mersedes park halindeymiş
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl güzel cevaplar arkadaşlar benim aradığım değil söylüyeyim bari solluyamaz çünkü mersedes park halindeymiş
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl arkadaşım doğru dion ben öylesine espiri olsun diye şettirmiştim yanlış yazmışım düzeltemedimde aslı şöyleydi galiba şahin son model mersedesi sollamış gibi bişeydi pardon bu durumda güm güme arkadaşımı tebrik edeyimde güme gitmesin cevabı
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl arkadaşım doğru dion ben öylesine espiri olsun diye şettirmiştim yanlış yazmışım düzeltemedimde aslı şöyleydi galiba şahin son model mersedesi sollamış gibi bişeydi pardon bu durumda güm güme arkadaşımı tebrik edeyimde güme gitmesin cevabı ben de kendimi eğlendiriom ya espri niyetine yazmıstım yoksa taabiiki ne onemı var..ben de gusel soru ve cevaplarınızı teprikediom.mugmuge ve gumgume ve revani olarak.saygılar sağlıcakla kalın
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık.. bence yine de bu sorunun en güzel cevabı buuuuuu
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl yaw yurt dısında mesela ingilterede trafik tersten akıo bize gore ve onlarım dreksionu bizimkiler gibi solda deil..onlar da sollayamıo yazık.. bütün cevaplar da uyuyor ama bencede en güzeli ve espirilisi bu
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl bütün cevaplar da uyuyor ama bencede en güzeli ve espirilisi bu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.