Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

herkese...

Misafir hakanbaranyildirim

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

merhaba...

Bu forumda beni şahsen tanıyan tek bir isim olduğu halde hakkımda birileri ileri geri konuşuyormuş.

Merak ettiğim beni tanımadıkları halde sadece yazılardan hareketle benim "güvenirliği tartışılan" biri olduğumu söyleyen bir değil birkaç zat acaba kimlerdir...?

Hangi akla hizmet ve hangi terbiye sınırlarını aşan kişilerdir bunlar...?

Ve bu insanlar benim ile bir şeyler paylaştığına inandığım kişilerdir....?

Zat-ı muhterem SeVVaL,bu kişilerin varlığını bilmekte ama adını vermemektedir.

Benim sözüm o kişilere...

Siz ne menem kişiliklersinizki tanımadığınız,görmediğiniz hatta sesini bile duymadığınız bir kişi hakkında terbiye sınırlarını aşacak kadar sözler söyleme hakkını kendinizde gördünüz.

MADEM O KADAR KİŞİLİKLİSİNİZ BİR DE BURADA YAPIN O TERBİYESİZLİĞİ Kİ HERKES BENİM NE KADAR KİŞİLİKSİZ OLDUĞUMU BİLSİN...

Tarih: Düzenleyen: hakanbaranyildirim
Gönderi tarihi:

merhaba...

Bu forumda beni şahsen tanıyan tek bir isim olduğu halde hakkımda birileri ileri geri konuşuyormuş.

Merak ettiğim beni tanımadıkları halde sadece yazılardan hareketle benim "güvenirliği tartışılan" bir olduğumu söyleyen bir değil birkaç zat acaba kimlerdir...

Hangi akla hizmet ve hangi terbiye sınırlarını aşan kişilerdir bunlar.

Ve bu insanlar benim ile bir şeyler paylaştığına inandığım kişilerdir.

Zat-ı muhterem SeVVaL,bu kişilerin varlığını bilmekte ama adını vermemektedir.

Benim sözüm o kişilere...

Siz ne menem kişiliklersinizki tanımadığınız,görmediğiniz hatta adını bile duymadığınız bir kişi hakkında terbiye sınırlarını aşacak kadar sözler söyleme hakkını kendinizde gördünüz.

MADEM O KADAR KİŞİLİKLİSİNİZ BİR DE BURADA YAPIN O TERBİYESİZLİĞİ Kİ HERKES BENİM NE KADAR KİŞİLİKSİZ OLDUĞUMU BİLSİN...

senle ilgili düşüncelerim tamamen benim gözlemlerimden ibarettir

hiç kimsenin bunla bir ilgisi yoktur

sanada anlatmaya calıstım ama anlamadın

seninle ilgili neler düsündügümü sana söyledim

tekrar yazmaya gerek duymuyorum

sana ne söylediysem sonuna kadar arkasındayım

sende ispatlamıs oldunki ben cok haklıymısım

Gönderi tarihi:

senle ilgili düşüncelerim tamamen benim gözlemlerimden ibarettir

hiç kimsenin bunla bir ilgisi yoktur

sanada anlatmaya calıstım ama anlamadın

seninle ilgili neler düsündügümü sana söyledim

tekrar yazmaya gerek duymuyorum

sana ne söylediysem sonuna kadar arkasındayım

sende ispatlamıs oldunki ben cok haklıymısım

SeVVaL,

Sana karşı hiçbir lafım yok.

Bir gün önce "Hakan Abi" diyordun şimdi ise ne dediğin malum,sana laf yetiştiremeyeceğim. Ne biliyorsan onu yap.

Bir dahaki cevabına istinaden çok sert tepki veririm.Tepkimin niteliği ve niceliği konusunda da seni uyarıyorum.

Benim lafım,yazılanlardan hareketle karşısındakini yorumlayan ve bir kişilik profili çıkarmaya çalışanlara değildir.İsteyen kişi okumalarından benim hakkımda istediği yorumda bulunabilir,bu kendi insiyatifindedir.

Bu gayet doğal olan bir süreçtir.

Sorun tanımadığı halde tanımış gibi yorum yapan terbiyesiz arkadaşlarınadır.Senin bana ettiğin cümleyi kelimesi kelimesine yazıyorum:

"Senin hakkında araştırmalar yaptım,forumda seni tanıyan bir kaç kişi ile görüştüm ve hakkında hiç de güzel olmayan şeyler öğrendim,güvenirliğin hakkında şüphelerim var."

Cümle aynen böyle...

Hala söylüyorum,beni forumda şahsen tanıyan sadece bir kişi var ve onunla konuşmadığını da biliyorum.Kim bu terbiyesiz "BİRKAÇ KİŞİ",bir de ben tanıyayım sizi. Bu terbiyesizler ortaya çıkana kadar tavrım devam edecektir ve tavrım her geçen günde sertleşecektir.gerekirse işi terbiyesizliğe dahi getiririm.

Söyledikleri ne ise arkasında durmaya davet ediyorum bu terbiyesiz arkadaşlarını...Ki bunlar eminimki senin arkadaşlarındır.

Gönderi tarihi:

yaw hep bana üslubunu bozmassin umarim dien sen diilmiydin...

Simdi Sevvali üslubunu bozmakla tehtid ediosun...

seni tanimam etmem, ama acik acik bunlari yaziosan bende ayip ediosun derim....

kolay gelsin!

Gönderi tarihi:

yaw hep bana üslubunu bozmassin umarim dien sen diilmiydin...

Simdi Sevvali üslubunu bozmakla tehtid ediosun...

seni tanimam etmem, ama acik acik bunlari yaziosan bende ayip ediosun derim....

kolay gelsin!

Haklısın...

Ama bu türlü de olmasa,daha doğrusu,daha bir sert tavır sergilemeden eteklerindeki taşları dökme şansım olmayacak gibi...

Gönderi tarihi:

adi üstünde dedikodu...

^_^

herkes dedikodunun arkasini aramaya kalksa, vay milletin haline ;)

Gönderi tarihi:

SeVVaL,

Bir gün önce "Hakan Abi" diyordun şimdi ise ne dediğin malum,sana laf yetiştiremeyeceğim. Ne biliyorsan onu yap.

Bir dahaki cevabına istinaden çok sert tepki veririm.Tepkimin niteliği ve niceliği konusunda da seni uyarıyorum.

Benim lafım,yazılanlardan hareketle karşısındakini yorumlayan ve bir kişilik profili çıkarmaya çalışanlara değildir.İsteyen kişi okumalarından benim hakkımda istediği yorumda bulunabilir,bu kendi insiyatifindedir.

Sorun tanımadığı halde tanımış gibi yorum yapan terbiyesiz arkadaşlarınadır.Senin bana ettiğin cümleyi kelimesi kelimesine yazıyorum:

"Senin hakkında araştırmalar yaptım,forumda seni tanıyan bir kaç kişi ile görüştüm ve hakkında hiç de güzel olmayan şeyler öğrendim,güvenirliğin hakkında şüphelerim var."

Cümle aynen böyle...

Hala söylüyorum,beni forumda şahsen tanıyan sadece bir kişi var ve onunla konuşmadığını da biliyorum.Kim bu terbiyesiz "BİRKAÇ KİŞİ",bir de ben tanıyayım sizi. Bu terbiyesizler ortaya çıkana kadar tavrım devam edecektir ve tavrım her geçen günde sertleşecektir.gerekirse işi terbiyesizliğe dahi getiririm.

Söyledikleri ne ise arkasında durmaya davet ediyorum bu terbiyesiz arkadaşlarını...Ki bunlar eminimki senin arkadaşlarındır.

sen beni ne sebeple ilgilendirmiş olacaksınki ben senin hakkında arastırma yapayım

ben sana ne zaman senin hakkında arastırma yaptıgımı söyledim

sen nasıl bunları yazabiliyorsun

sanada söyledim madem buraya bunları yazdın burayada tekrar yazıyorum

senle ilgili kimse bana kötü bir yorum yapmadı hakkında düsündügüm hersey tamamen kendi fikirlerimdir

aslında inan sana çok şey yazmak istiyorum

ama gerek yok

evet sana hakan abi demiştim ama hiç pişman degilim

ben o kelimeyi o yazıyı yazan yazı karakterine söyledim

oda sen olmadığına göre bi sorun yok

Gönderi tarihi:

valla ben seni yazdılarından birkaç kez takip edip baktım onun dışında tanımam ..merakta etmedim...ama bir kişi için başkalarını zan altında bırakmaya hakkın yok...ayrıca neden direkt olarak şevvali suçladın........varsa bilidiğin biri açık açık yaz kardeşim....insanları zorda koma......sanalda güvense ne güvenmese ne anlamadım gitti.........

dip not:şevvalim sakın üzülme...... :clover:

Gönderi tarihi:

hakanbaranyildirim bi bayanla konuşmasını ögren bencee

hımm ben sewalı 1 senedır tanıyorum başka arkadaşların sayesınde ve sımdıye kadar da onun hıc bı hatasını görmedımm görememde sanırım bende ona apla dıyorum ve aplam gıbıde sevıyorummm

Gönderi tarihi:

SeVVaL,

Cümle aynen böyle...

Sevgili hakan bu yazdıklarını sana hiçmi hiç yakıştıramadım.Her ne olursa olsun karşındaki bir bayan ve benim dostum.Şevvali yanlış değerlendirmişsin.Beğenmediğim bir şeyi yapıp aranızda konuşulan bir konuyu böyle alengirli bir şekilde ortalığa dökmenin alemi varmıydı sence ?

Üzüldüm ama şunuda bilmeni isterim taraf tutmam gerekirse bu kesinlikle şevvalin tarafıdır.

Ben yıllardır dostumu çok iyi tanırım ve neyi yapıp yapmayacağını herkesten çok burada ben bilebilirim izniniz olursa tabi.bu yazıyı görüp şevvale ısrarla sormama rağmen asla bir yorum alamadım sebebine gelince şevval güçlüdür,kendi sorunlarına kimseyi alet etmez ve seninde bunu buraya konu açmanın ne kadar gereksiz olduğunu görememen beni oldukça rahatsız etti.

Birde hep şunu deriz bizler mert insanlarız asla haksızlık yapmayız her ne olursa olsun konuşulanlar birebir konunun muhatapları arasında kalır ama bunu baya ciddi boyutta aşmışsın konu ikinizin arasında kalmalıydı burada herkesin içinde konuşulanları dökmek bana pek mertçe gelmedi.

Ayrıca sana abi demesi senin için bir onur olmalıyken bunu bile burada malzeme yapman ne kadar yanlış bir davranış.

Sanırım insanlara hak ettiğinden fazla değer vermek durumu içinden çıkılamaz bir hale sokuyor ve ben şahsım adına burada bu yazıları görünce çok üzüldüm.

Ayrıca yazılarında aba altından sopa gösterir gibi bir tavır sezinledim.

Şuna inan kimin ne kadar güçlü kimin ne kadar zayıf olduğunu kimse bilemez.Tehdit vari bir tavır sergiliyorsun sence bu bizim tarzımızdaki insanları ne derece korkutur yada bastırır bunu hiç düşündünmü?

Bir İmzam vardı benim ilk zamanlarda hatırlarmısın bilmem hani ben kaçarım beladan ama bela gelmiş hoş gelmiş başım gözüm üstüne.

Sanırım ne anlama geldiğini açıklama ma gerek yok.

Gönderi tarihi:

YA ŞİMDİ NE YAZILIRKİ İNAN BİLEMİYORUM AMA BAŞLIYORUM YİNİDE.ŞEVVAL GÜZEL YÜREKLİ BİR İNSAN VE SENDEN HER ZAMAN HAKAN ABİ DİYE BAHSEDER YANİ SANA SAYGI DUYAR BUNU BEN BİLİYORUM .SANA GELİNCE SENDE BURDA YAZILARINDAN DOLAYI SAYGI DUYDUĞUM BİRİYDİN.ŞİMDİ BU TAVRIN NİYE?ŞAYET BUNU YAPTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜN İSİMLER VARSA BUNU DİREKT YAZ HERKESİ MERAKTA BIRAKMA.VALLA BEN BİLE KENDİMDEN ŞÜPHELENİYORUM YARAM OLMADIĞI HALDE... :(

ŞEVVALİM SEN SIKMA CANINI BEN SENİ ÇOK İYİ TANIYORUM HEP YANINDAYIM BUNU DA UNUTMA.. :clover::clover:

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.