Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl arkadaşlar ben kaaan .... ben bu forumu tesadüf bir konu ararken buldum .. bulduğum günden itibaren ,bu forumdaki bir şeyi fark ettim ;oda efendi insanların toplandıgı bir forum olarak gördüm ve aynen bu dediklerime katılıyorum halen..... dedim ya bir konu için girdim , ama sevdigim bir yer oluverdi işte sanal alem böyle bişey ...bir şşeye alışırsanız bırakamazsınız... kısa br konu araken uzun bir hikayeye dönüşüverdi ....
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl kusura bakma kaan'cım hoşgeldin demek için biraz geç kaldık ama diikat etmemişim görsem daha önce yazardım gerçi o kadar seri yazıyosunki yazılarını takip edebilene aşkolsun
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Yazar kusura bakma kaan'cım hoşgeldin demek için biraz geç kaldık ama diikat etmemişim görsem daha önce yazardım gerçi o kadar seri yazıyosunki yazılarını takip edebilene aşkolsun eyvallah siyahx teşekkür edrim.. olsun ,geç olsun ama güç olmasın ..önemli olan düşünüp yazman yeter li benim için...
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl arkadaşlar ben kaaan .... ben bu forumu tesadüf bir konu ararken buldum .. bulduğum günden itibaren ,bu forumdaki bir şeyi fark ettim ;oda efendi insanların toplandıgı bir forum olarak gördüm ve aynen bu dediklerime katılıyorum halen..... dedim ya bir konu için girdim , ama sevdigim bir yer oluverdi işte sanal alem böyle bişey ...bir şşeye alışırsanız bırakamazsınız... kısa br konu araken uzun bir hikayeye dönüşüverdi .... hoşgeldiniz kaan bey aramıza konu amma uzunmuş halen bulamadınmı efendıyız demek teşekkur ederim kendı adıma
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldiniz kaan bey aramıza konu amma uzunmuş halen bulamadınmı efendıyız demek teşekkur ederim kendı adıma aynen öyle sedelina arkidişim efendi insanlar var burada..
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bu resim gerçek kaan a aiitir yanee ben biraz eski resim ama bebeiş olarakda çok tatlıymışım dimi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.