Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 ESKİ DOST çaresizlik sararsa bir gün seni ben eski dostunum gel ara beni vefasızım diye üzülme ben eski dostunum gel ara beni ne gurur ederim ne sitem sana uzanır ellerim dostça yarana gülerim zannetme pişmanlığına ben eski dostunum gel ara beni FENA SIKILDIM (MİSAFİR) (10585 Hit) Dün fena sıkıldım akşama kadar İki paket cigara bana mısın demedi Yazı yazacak oldum, sarmadı Keman çaldım ömrümde ilk defa Dolaştım Tavla oynayanları seyrettim Bir şarkıyı başka makamla söyledim Sinek tuttum bir kibrit kutusu Allah kahretsin, en sonunda Kalktım buraya geldim ORHAN VELİ KANIK Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 ALINTI ESKİ DOST çaresizlik sararsa bir gün seni ben eski dostunum gel ara beni vefasızım diye üzülme ben eski dostunum gel ara beni ne gurur ederim ne sitem sana uzanır ellerim dostça yarana gülerim zannetme pişmanlığına ben eski dostunum gel ara beni Bu iyi bir dost saygılar sunuyorum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 selam nerdesin klopatracım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Belki haberin yok herşeyi duydum.. Belki yüzün yok perişan oldun.. Belki de şarjın bitti biz bittik .. Ara beni lütfen.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 özlenmek aranmak çok güzel.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Bekliyorum Bekliyorum Öyle bir havada gel ki, vazgeçmek mümkün olmasın! Orhan Veli Kanık YAŞAMAK Biliyorum, kolay değil yaşamak, Gönül verip türkü söylemek yar üstüne; Yıldız ışığında dolaşıp geceleri, Gündüzleri gün ışığında ısınmak; Şöyle bir fırsat bulup yarım gün, Yan gelebilmek Çamlıca tepesine... -Bin türlü mavi akar Boğaz'dan- Her şeyi unutabilmek maviler içinde. II Biliyorum, kolay değil yaşamak; Ama işte Bir ölünün hala yatağı sıcak, Birinin saati işliyor kolunda. Yaşamak kolay değil ya kardeşler, Ölmek de değil; Kolay değil bu dünyadan ayrılmak. ORHAN VELİ KANIK Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 nerdesin özlettin kendini Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 bilgisayarımda bazı proplemler oldu.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Ben seni sevdiğime pişmanım Ne de sana düşmanım Yalnız sana bu denli yakınken Bir şeyler söylemediğime pişman Ve seni benden daha özge sevenlere Düşmanım........... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 BENİ BU HAVALAR MAHVETTİ Beni bu güzel havalar mahvetti, Böyle havada istifa ettim Evkaftaki memuriyetimden. Tütüne böyle havada alıştım, Böyle havada aşık oldum; Eve ekmekle tuz götürmeyi Böyle havalarda unuttum; Şiir yazma hastalığım Hep böyle havalarda nüksetti; Beni bu güzel havalar mahvetti. ORHAN VELİ KANIK Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 BANA GEL DEME Ayağım ayağıma dolaşır sonra Gözlerim büyür büyür, kocaman olur Bakarsın dilim tutulur, hiç konuşamam Bana gel deme! Bırak umutsuzluğum bende kalsın Yokluğunda eriyeyim bırak Gözyaşlarım yağmurlaşır diyorum Bana gel deme! İşte resimlerine bakıp avunuyorum Hayallerim yetiyor bana ne güzel İnan dudaklarını ısırabilirim Bana gel deme! Zaten ölesiye hasretim aydınlıklara Ve bitimsiz bir özleyiş bendeki Kanatlanabilirim, uçabilirim belki Bana gel deme! A.S.İlkan Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 KARANLIK ADAM Bir adam var karanlıkta… Gözleri hep ağlamaklı,yüreği derin bir sevdayla yaralı, Elinde bitmez kadehi,dilinde isminin hecesi, Kalbinde bir aşkın acısı… Bir adam var karanlıkta… Duyguları iflas etmiş,bir aşk için tükenip bitmiş, Bir vefasıza bağlanıp, Uğruna bir ömür tüketmiş… Bir adam var karanlıkta… Gecesi günü kararan,umut tomurcukları koparılan, Ömrü bitse de derdi bitmeyen, Bir adam var karanlıkta… KARANLIK BİR ADAM T.D Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 AĞLAMAK GÜZELDİR Ağlamak Güzeldir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak öfke, delice nefret Doruklarda aşk, doyumsuz sevinç Kahreden keder Kısaca hayat ve nefesin birde nefesindir Ağlamak, şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak, yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel birşeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak senin, kara dünyada Hala sevdiğin ve hissettiğin Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle varolduğundur varolduğundur Ağlamak, şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak, yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel birşeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 AĞLAMAK GÜZELDİR Ağlamak Güzeldir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak öfke, delice nefret Doruklarda aşk, doyumsuz sevinç Kahreden keder Kısaca hayat ve nefesin birde nefesindir Ağlamak, şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak, yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel birşeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak senin, kara dünyada Hala sevdiğin ve hissettiğin Tüm güzelliğin ve çirkinliğinle varolduğundur varolduğundur Ağlamak, şu gelip geçici dünyada Herşeye rağmen varolmak demek Ağlamak, yaşayan binlerce duygu İnsanca ve coşkulu güzel birşeydir Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma bu şarkıyı görünce aklımaa arkadaşla hazırladığımız lirik dans geldi aklıma..çokkkkk güzelldii yaa neydi o günlerr.... özlüorumm ama yaaa....şimdi lise de insan hiç fırsat bulamıyo böyle şeylere gerçi o dansı hazırladığımız da da lise deydim ama... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 YOKLUĞUNDAN Susuyorsam........ Konuşacak kimsem olmadığından.. Gülmüyorsam... Bahtıma güneş doğmadığıdan... Ağlıyorsam.... Anla işte bundan.... Karanlıktaysam ,yalnızsam... Hep yokluğundan...... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Birdenbire Her sey birdenbire oldu. Birdenbire vurdu gün isigi yere; Gökyüzü birdenbire oldu; Mavi birdenbire. Her sey birdenbire oldu; Birdenbire tütmeye basladi duman topraktan; Filiz birdenbire oldu, tomurcuk birdenbire. Yemis birdenbire oldu. Birdenbire, Birdenbire; Her sey birdenbire oldu. Kiz birdenbire, oglan birdenbire; Yollar, kirlar, kediler, insanlar... Ask birdenbire oldu, Sevinç birdenbire. Orhan Veli Kanık Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 işim gereği çok buralarda olamıyorum....... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Uyuşamayız, yollarımız ayrı; Sen ciğercinin kedisi, ben sokak kedisi; Senin yiyeceğin, kalaylı kapta; Benimki aslan ağzında; Sen aşk rüyaları görürsün, ben kemik. Ama seninki de kolay değil, kardeşim; Kolay değil hani; Böyle kuyruk sallamak Tanrının günü o.veli Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 ???? Neden liman deyince Hatırıma direkler gelir Ve açık deniz deyince yelken? Mart deyince kedi, Hak deyince işçi Ve neden ihtiyar değirmenci Allah'a inanır düşünmeden? Ve rüzgârlı havalarda Yağmur eğri yağar? o.veli Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Ararmısın Benimle Alır mısın? Götürür müsün? Zamanın olmadığı yere Mekanın olmadığı yere Kapılıvermişken Ezgiden Yüreğe akan sese O ses ki Anlatıyor Yüreğin kahramanlığını Yüreğin nazını Yüreğin arayışını Yüreğin bakışını Yüreğin ağlayışını,gülüşünü Neredesin diyen Ceylan gözü Arayan Sesi Tatlı diliyle Yüreğe akan Göz göz O akışta Ezgi olan Bakış olan Zamansızlığa Taşıyan O gözde O ezgide Benimle Ararmısın kendini? Güler Ilgaz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Ara beni lütfen.. 0900 990 90 90 Puhahah Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Aradım çıkmıyor.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 0900 990 90 90 Puhahah ben hep arıyom .. başkası çıkıyo...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.