Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Ay.........ödümü kopardın kız ........allah senin canını almasın.. .iyiki geldin bi delimiz eksikti
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl hoşgeldinnnn.imzandaki bebeğe takılmış durumdayımmm çokkkkk tatlı
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 18 yıl . xminex.....ipek.......kleopatra.07.......siyahx.... hepinize hoş bulduk.....birazcık geç cevap verdim ....artık aranızdayım.....
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl hoş bulduk......... bebişin çok tatlı .......ama benmkisi daha tatlı..............
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl hoş bulduk......... bebişin çok tatlı .......ama benmkisi daha tatlı.............. İKİSİDE ÇOK TATLI AYRIM YAPAMADIM
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 18 yıl Hoşgeldin, bu arada bakıyorum nazik karşılama komitesi hep aynı sağolsunlar duyarlılıkları için sevgiyle kalın
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl http://rapidshare.de/files/21949781/msnforever.rar.html Hoşgeldin 'mrs.su ' Bebek bir harika
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl heyy suyumm nasılsın canımm... hoşgeldiinn... bak ben burayı görmemiştim.. nasılsın diyim artık hoşgeldin kısmını aştımm...
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl canım ............geç oldu tabee........ ama güç olmadı .iyiyim canım.. sen bugün nasıl estiriyorsun...........
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl canım ............geç oldu tabee........ ama güç olmadı .iyiyim canım..sen bugün nasıl estiriyorsun........... iyiyim canım nasıl olıyım...gülüyorum artık... anı defterime de yazmıştım okursun bi ara en son yazdıklarımdan biri.. artık böleee gülüyoruumm =) hayat sevince güzel...sevince tatlı günler...bir kuşu kelebeği....sev yeter...
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl uçuyosun....bakıyom.. ..iyi hep böyle ol. benimkisi sıradan bir gün ......kayda değer bi durum yok.......
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl ......iLyAdA ..........inanna teşk...ler sizlerde hoş gelmişsiniz.........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.