Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2004 20 yıl Akp hükümüti oldukca başarılı...Faizler %20 kadar düştü ,enflasyonda HEDEF DEĞER %10 ..Aslında bu veriler gerçekten bir hükümeti tebrik etmek için yeterli bence..Aslında ekonomi başlı başına bir konu,..Sadece bu parametreler bir başarı kirteri olamaz..Fakat türkiye gibi ,kirizlerde boğuşan bir ülkede böyle iki anaa sorun halleden bir bir hükümetin eli öpülür...! Cumhuriyyet dönemi tarihinini okuruz, çağ atlayan türkiyenin hamaset edebiyatıyla doludur..Fakat pratikliğini hiç bir zaman yaşayamadık..Çok hükümetler geldi geçtii.. Hepsi faso fiso! Avrupa birliğine adım atan, demokrasiye geçişte büyük aşamalar kaydeden,istikrarlı bir hükümeti özlemişim.............. AKP iyi gidiyorsun....sonuna kadar destekliyorum..Anayasa değişikliğini hızlandırman özelleşitrmeleri artırman önerilir....
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2005 20 yıl Tamamen haklısın. Halkımız hükümete biraz daha güvense güzel günler bizi bekliyor....saygılarımla
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2005 20 yıl hize katılıyorum sabreden derviş muradına ermiş güzek günler hiç uzak değil
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 20 yıl 20 milyon fakir, 9 milyon ac. Son DIE istatistigi. burasi Türkiye. ne de güzel biribirinizin sirtini oksuyorsunuz. Elbette simdi koro halinde bu fakirligi Tayyip usta yaratmadi diyeceksiniz. Onda da haklisiniz, bir sey diyemeyecegim, cünkü hükümette olan onlar, hükümet edilen sizler, edilemeyenler ise 20 milyonluk fakir.... lütfen beyin doyumu icin bosuna yer kaplamayin sitede.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.