Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ilkay Akkaya


Misafir Ferfecir

Önerilen İletiler

Bu baslikla, alisilageldigi gibi, sanatcinin ozgecmisini ve muziklerini anlatmak, tanitmak degil maksadim. 'ilkay'la ilgili kisisel duygularimi kelimelere yuklenerek yazmaya calisacagim..

 

Lise yillarimdi. Arabeskten Halk muzigine, yerli ve yabanci poptan enstrumental muziklere, ozgun muzik, sanat muzigi... kisacasi muzigin her dalina gocebe bir egilimi vardi kulagimin. Henuz muzikte kalitenin veya yozlugun, sozlerdeki edebi derinligin veya boslugun ayirdina varabilecek olgunlukta olmayan kulaklar bir gun ilk kez o gune kadar hic duymadigi bir sesin cazibesini butun benligime akitiverdi.. O sicacik ses icime isledikce, ruh/yurek guzelliginin bir sese bu denli yansimasi karsisinda hayrete dustum. Insan bu denli zarif, sicak, merhamet dolu, hosgorulu, icten, sevgiyle yogrulmus bir yurege sahip olabilir miydi? Ve bunca guzellik bir arada, ayni anda bir seste kendisini ortaya koyabilir miydi?.. Oyle bir sey ki, ilkay ne soylerse soylesin, sadece sesinin buyusu yetiyor diyebilirim... O buyu ise ilkay Akkaya'nin kendine ozgu guzel yureginin melodisinden baska bir sey degil...

 

Boyle basladi ilk kulak agrim...

 

Ve tukendi kelimeler..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

İlkay Akkayaaaaaaaaaaaaaaaa,benim aşkım B) o kadar güzel ki yüreği, o kadar güzel ki sesi ;) tüm şarkılarında kendisi var,onu anlatamam.Ben kendimi ifade edemiyorum diyor,sözler olunca.Sesi ise hergün medya da şaklabanlık yapanlara inat,onu gönüllere ulaştırmış.Ablam,canım,az kaldı.Seni bu sefer daha sıkı sıkı saracağım.İyi ki varsın!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.