Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Bazı bay adlarının arkasına ye/iye getirilerek bayan adları oluşturulmuş. Necmi necmiye Fahri fahriye Bahri bahriye Fikri fikriye vb.... Siz aynı şekilde bir ikili bulun ama ikisi de bayan adı olsun, yani bayan adına ye/iye ekleyip yine bayan adı yapın.
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl daha önce gloria başalatmıştı bunu... bende M.ALİ MALİYE yazmıştımmmm.. :w00t:
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl benim arkadaşımın ablasının adı Yasine(ben ilk kez duydum,ilginç geldi) Yasin-Yasine
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl ama ikisi de kıs olcek dio yaff...kafam karıştı biraz benim...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl ama ikisi de kıs olcek dio yaff...kafam karıştı biraz benim... hıı ben o kısmı görmemişim
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Yazar daha önce gloria başalatmıştı bunu... bende M.ALİ MALİYE yazmıştımmmm.. :w00t: Çok şaşırdım, bu soruyu ben buldum sanıyordum , gerçi bir kaç yıl önce bir grupta sormuştum ama ??? Maliye reddedildi tabi ama Lilacın cevabı kabul edilebilir. Biraz düşünrseniz çok daha tanıdık bir isim var.
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Çok şaşırdım, bu soruyu ben buldum sanıyordum , gerçi bir kaç yıl önce bir grupta sormuştum ama ??? Maliye reddedildi tabi ama Lilacın cevabı kabul edilebilir. Biraz düşünrseniz çok daha tanıdık bir isim var. ama ikisi de bayan olcak demişsin benimki de yanlış galiba
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ama ikisi de bayan olcak demişsin benimki de yanlış galiba haklısın ben de yanıldım Asya asiye deformasyon nedeniyle reddedildi
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl Yazar ye olmasi sart degilse.. Saba-Sabahat....hatta Sabahattin sizi mi kırıcam şartı kaldırırım hemen:) ama biraz daha düşününnnn
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl Yazar fikri / fikriye cem / cemiliye anlatamamışım demek ki bayan adına ye-iye ekleyip bayan adı yapıcazzzz
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl anlatamamışım demek ki bayan adına ye-iye ekleyip bayan adı yapıcazzzz ya benimkisi topic e yardım...attım ama dutmamış maviş...
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl pişmaniye sultan-sultaniye(bu üzümdü galiba) huri-huriye(buldum sonunda bi tane)
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl Yazar sultan-sultaniye(bu üzümdü galiba) huri-huriye(buldum sonunda bi tane) benim düşündüğüm de huriydi başka da yok galiba uydurmasyonları saymıyorum tabi aferin bodrumlu terbrikler!!!!
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl Bazı bay adlarının arkasına ye/iye getirilerek bayan adları oluşturulmuş. Necmi necmiye Fahri fahriye Bahri bahriye Fikri fikriye vb.... Siz aynı şekilde bir ikili bulun ama ikisi de bayan adı olsun, yani bayan adına ye/iye ekleyip yine bayan adı yapın. yaşar -yaşariye ( bu isimleri kullanan tanıdığım 2 bayan var ) gül- güllü nur- nuriye naz- nazan kibar -kibariye
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 18 yıl sizi mi kırıcam şartı kaldırırım hemen:) ama biraz daha düşününnnn şartı kaldırmışken naz -nazik nur-nurten ayşe-ayşen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.