Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl fırında patatesli tavuğu daha lezzetli hale getirebilecek aşçılarımız varmı acaba hani olur ya şöyle özel tarifler biliyosan eğer lütfen benden saklama
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl sana bir öneride bulunabilirim tavugu fırına atarken 1 limon- 2 diş sarımsak-pul biber(karabiberde olabilir)-kekik-yarım su bardagı kadar yogurt-1 yemek kaşıgı pekmez bunları hepsini karıstırıyosun fırça yardımıyla tavuk parçalarının üstüne sürüyorsun sonrada fırına veriyorsun enfes bişe oluyor test edilip onaylanmıstır sevgiler
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl Tavuğa bir sos da benden: yoğurt,salça,kekik,tuz,kimyon,pul biber,biraz da sıvı yağ hepsinini iyice karıştır ,tavuğa sür,buzdolabında en az 1 saat beklet,istediğin malzemeyle fırına ver..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl pekmez miii? DELETERİOUS şaşırma osmanlı mutfağını incelersen göreceksin ki tatlılar ve tuzlular beraber cok yerde kullanılır (iç pilav bi örnek olabilir tarçın var içinde mesela) pekmeze hiçbirşey karıstırmadan da tavugun üzerine sürdügünde gene harika bir lezzet yakalayabilirsin tabi abartıp üzerine kavonozu dökersen sonuc ne olur onu hiç bilmem sevgiler
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 19 yıl tavukları bir gece öncesinden sodaya yatır....sonrada patatesle beraber at fırına gitisin.....baharatı isteğe göre ekiver.....
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 13 yıl bence cook fırın torbası ürününü denemelisin. Gerçekten çok lezzetli oluyor torbayı kullanınca. Hem vitamini içinde kalıyor hemde yumuşacık ve lezzetli oluyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.