Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl ben bu gece de ekilmedim, ekilmediğim diger geceler gibi; ne bir bekledigim vardi, bekledigim halde gelmeyen... ne de bir gelenim vardi, beklenmeden cikip gelen.... yalnizim,yapayalnizim evet...ama; ben bu gece de ekilmedim, ekilmedigim diger geceler gibi... ben bu gece de ekilmedim, ekilmedigim diger geceler gibi; varsin olsun,calinmasin zilim, varsin olsun,sesini unutayim telefonun bilmesin ne hallerde oldugumu; varsin gelmesin,gelemesin, "gel ne olur" diyemedigim.... ben bu gece de ekilmedim, ekilmedigim pekcok geceler gibi.... huzuru unuttum,şefkati,ilgiyi.... ama bilerek koparttim baglarimi, herkesle. corak topraga cevirdim gonul bagimi da, pranglar vurdum dilime, "gel" demedim,diyemedim kimseye, ben bu gece de ekilmedim, ekilmedigim diger geceler gibi..... karanlik dehlizlerde kaybolmus ruhsuz ruhsuz dolasir ruhum, canim yaniyor,ne bir el var, tutacak elimi ne de aglayacak bir omzum.... tek kisilik bir mahserdeyim sanki tukenmis,bitmis umut yolum.... ne bir gelenim var,ne "gel" dedigim ne de beklenmeden,"gel" denmeden gelenim, yalnizim,agliyorum..ama sukrediyorum ki; ben bu gecede ekilmedim, ekilmedigim diger geceler gibi..... alıntı
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl ben bu gece de mahkumum yalnızlığıma.. diğer gecelerde olduğu gibi.. güzel paylaşım sağol...!
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl YALNIZLIK ŞİİRİ Bilmezler yalnız yaşamayanlar, Nasıl korku verir sessizlik insana; İnsan nasıl konuşur kendisiyle; Nasıl koşar aynalara, Bir cana hasret, Bilmezler. ORHAN VELİ KANIK suheda şiirin güzüzelmiş. bende çok sevdiğim Orhan veli den bir şiir ekleme gereği duydum, yalnızlıkla ilgili
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl HEP YANLIZIM Matemini tutup Yıllarca acısını çektiğim Uğruna ateşler yaktığım Dağ başlarında Sürgün yediğim hançerlendiğim Köy yollarında Şimdi rüzgarlar eser Kadere inat.... Ve bir ölüm düşün Yaşanması mwcburi Uçurum kenarında Aşklara sebep Ve beni düşün karlı yollarda Yanlız başıma dolaşırım hep...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl HİKAYE (8780 Hit) Senin dudakların pembe Ellerin beyaz, Al tut ellerimi bebek Tut biraz! Benim doğduğum köylerde Ceviz ağaçları yoktu, Ben bu yüzden serinliğe hasretim Okşa biraz! Benim doğduğum köylerde Buğday tarlaları yoktu, Dağıt saçlarını bebek Savur biraz! Benim doğduğum köyleri Akşamları eşkıyalar basardı. Ben bu yüzden yalnızlığı hiç sevmem Konuş biraz! Benim doğduğum köylerde Kuzey rüzgârları eserdi, Ve bu yüzden dudaklarım çatlaktır Öp biraz! Sen Türkiye gibi aydınlık ve güzelsin! Benim doğduğum köyler de güzeldi, Sen de anlat doğduğun yerleri, Anlat biraz! CAHİT KÜLEBİ
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl ben bu gece de ekilmedim, ekilmedigim diger geceler gibi; varsin olsun,calinmasin zilim, varsin olsun,sesini unutayim telefonun bilmesin ne hallerde oldugumu; varsin gelmesin,gelemesin, "gel ne olur" diyemedigim.... ben bu gece de ekilmedim, ekilmedigim pekcok geceler gibi.... alıntı
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl karanlik dehlizlerde kaybolmus ruhsuz ruhsuz dolasir ruhum, canim yaniyor,ne bir el var, tutacak elimi ne de aglayacak bir omzum.... tek kisilik bir mahserdeyim sanki tukenmis,bitmis umut yolum.... ne bir gelenim var,ne "gel" dedigim ne de beklenmeden,"gel" denmeden gelenim, yalnizim,agliyorum..ama sukrediyorum ki; ben bu gecede ekilmedim, ekilmedigim diger geceler gibi..... alıntı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.