Φ arman Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Sevdiğiniz bir insanla kavga ettiniz , tartıştınız... Sonra pişman oldunuz. Nasıl özür diler ve ya ne şekilde gönlünü alırdınız? Ve ya sizden nasıl özür dilenmesini isterdiniz? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 yavaş yavaş iletişim kurarım: günün nasıl geçti... beklediğin kargo geldimi... niye öyle dedin çok kırıldım.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 valla suclu oldugumu anladiysam, gönül almayida severim... sirinlik yaparim, gevezelik yaparim ama yaparim.... fakat benim gönlüm zor kirlio, ve sorada almasi zor beee... pek bi ters su benimki laf anlatamadim onca senedir... iyisi mi hic kirmayacan... (bu da topic acan arkadasa tüyo ossung bak cikarma bu küpeyi bi daha, sora ben sorumlugu diilim olanlardan ) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Nasıl bir oda açmışsam sevgilin kalbinde ve nasıl dağıtmışsam o odayı .. Toplamasınıda bilirim . Haksızsam muhakkak özür dilerim . Hatta haklı olduğum konuda bile üzüntüsüne dayanamaz yine özür dilerim.. Biri kalbimi kırdığı zaman çok kolay gönlümü alabilir. Zaten kin tutmasını da beceremem.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 yaaa bu basligi görünce aklima hep salakca bi parca var yaa o gelio... kirdiinnnn galbimiiii,..... singirrrrrrttttt..... valla devamini bile bilmiom, ama bu igrenc sey takildi simdi kafama, cok sag ol Arman Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ufak tefek tartışmalar problem değil ama kalp bir kez kırıldı mı onarmak imkansız...sen tamir ettiğini zannedersin, ama mutlaka sızı devam eder...bu duvarda ki çatlağın üzerine sıva yapmaya benzer..sen tamam dersin ama belli bi zaman sonra tekrar çatlar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 eeehhh sende amma uzattın suçlu değilim işte........ne inanmıyormusun......hadi sana bayyy....sana eyy katlanmışım bee helal bana...... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Özür dilemem. Onun sevdiği bir şeyi yapmaya çalışırım benim için önemli olduğunu hissetmesini sağlarım. Alıntı
Φ wild_angel Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 ben sinirliyimdir ki zaten ne dedigimi bilmem sinirlenince ama cabuk pisman olurum alirim gönlünü kii >.< ama ben kolay kolay kirilmam eve gül bahcesi yigsa da affetmem sonra.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.