Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2004 20 yıl Bankada staj yaparkene kredi karti basvurularini inceliyordum. Hepsi iyi hos guzeldi ama bir formu okumaya basladiktan kisa bir sure sonra gulmekten koptum. Hatunun biri cinsiyet bolumunde bulunan()kadin ()erkek seceneklerine bir de ()kiz secenegini eklemis ve onu isaretlemis. Bunu yapan kizimiz da bu arada 43 yasinda... Bandirmada bir restoranin cami: "23 saat acigiz" Arkadaslarimla gezi amaciyla gecen sene Zongudak'a gitmistim. Daglik bir yolda giderken bir tabela gozume ilisti: "Osman Et Lokantisi 100 metre geridedir. Daha sonra geri donup bunun sebebini sordugumuzda ilgili kisinin soyledigi soz: "Napalim arkadasim anca burada yer bulabildik" Geçen yaz bi arkadasimla Datça'da çarsida geziyoruz. Bi eczane gördük, caminda da öküz kadar puntolarla su ifade: Alkolikler Müjde!!! Karaciger yenileyen hap geldi!! Kisa anlatacam; üzerine düsünmeye vaktiniz kalsin. Bi turist kiralik jipini parketmeye çalisiyo, bir abimiz de yardim ediyo: Come with the ball, come with the ball.!! Ne diyim Mevsimlerden yaz, berbat bi sicak. Ankara, Sihhiye'de kuzenle otobüs bekliyoruz. Sicaga daha fazla dayanamayip hemen ordaki büfeye gidiyoruz birseyler içmek için. Kuzen büfedeki tipe "Bize iki Yedigün Light" diyor. Tipin verdigi cevap bizi kopariyor: "Yedigun Light kalmadi abi, Marlboro Light veriyim mi?" Bi gün anatomi pratigindeyiz. Ilk defa kadavra diseksiyonu yapicaz. Hocamiz nasil yapicagimizi anlatiyo, deriden bahsediyo filan. Ingilizce tiptayiz ama herkes Türkçe Ingilizce karisik konusuyo. O sirada arkalarda duran yabanci bir arkadas, 'How thick is the skin?' diye sordu. Hoca da 'Duyamadim çocuklar arkadasiniz ne sordu?' dedi. Yanindaki arkadas da gayet sakin 'Skinin kalinligini soruyo.' dedi hocaya. O da ne dedigini hoca dahil herkes kopunca anladi. Bir gün üniversitenin kantininde sirada bekliyorum. Önümde kantinin sürekli müdavimlerinden bir kiz da çay aliyor. Sasirtici bir sekilde kiz çayina 5 tane seker koydu, bir kaç tane de eline aldi. Bunu gören kantinci eleman kiza bakip, suratinda yayik bir siritma ile "Bir kaç tane daha al, agda yaparsin." dedi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.