Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2004 20 yıl Müsteri: Çok fazla teknik bilgim yok. SEVGI yüklemek için ne yapmam gerekiyor? Yetkili : Ilk adim olarak KALBIM dosyanizi açmaniz gerekiyor. Açtiniz mi? Müsteri: Evet. Ancak su anda GEÇMISACILAR.EXE, DÜSÜNDÜKÇE.EXE, HASET.EXE ve GÜCENME.EXE isimli programlar da çalisiyor. Onlar çalisirken SEVGI yükleyebilir miyim? Yetkili : Problem degil. Yüklediginiz anda SEVGI otomatik olarak sisteminizden GECMISACILAR.EXE'yi silecektir. Bir süre daha geçici hafizanizda kalabilir, ama artik diğer programlari etkilemeyecektir. SEVGI er geç DÜSÜKGÜVEN.EXE'yi silerek YÜKSEKGÜVEN.EXE isimli bir modül yükleyecektir. Ancak, siz HASET.EXE ve GÜCENME.EXE'yi mutlaka kapatmalisiniz. Bu programlar SEVGI'nin yüklenmesine engel olur. Onlari kapatabilir misiniz lütfen? Müsteri : Tamam, kapattim. SEVGI otomatik olarak yüklenmeye basladi. Bu normal mi? Yetkili : Evet ama unutmayin ki bu sadece bir temel program. Üst versiyonlarinin yüklenmesi için baska KALP'lerle baglanti kurmaniz gerekiyor. Müsteri : Ooooops... Daha simdiden bir hata mesaji verdi. Ne yapmam gerekiyor? Yetkili : Mesaj ne diyor? Müsteri: HATA 412-PROGRAM IÇ SISTEMDE CALISMIYOR. Bu ne demek? Yetkili : Endiselenmeyin. Bu siradan bir problem. SEVGI programinin baska KALPLERde çalismaya hazir oldugunu, ama henüz sizin KALBINIZde çalismadigini söylüyor. Su komplike programcilik terimlerinden biri, ama daha sade bir dille "Programin başkalarini SEVEBILMESI için öncelikle sizin kendi sisteminizi SEVMENIZ gerektigi" anlamina gelir. Müsteri : Yani ne yapmam gerekiyor? Yetkili : "KENDINIKABULLENME " isimli dosyanin altindaki KENDINIAFFETME.DOC, KENDINEGÜVENME.TXT, DEGERBILME.TXT ve IYILIK.DOC isimli dosyalarin üzerine tiklayip hepsini "KALBIM" dosyasina kopyalayin. Bir de KENDIKENDINEKRITIK.EXE 'yi tüm dosyalardan ve daha sonra da çöp kutunuzdan silerek tamamiyla yok oldugundan emin olun. Müsteri : Basardim. Hey ! KALP 'im gerçekten tertemiz dosyalarla oluyor. GÜLÜMSEME.MPEG su anda monitörümde oynuyor ve SICAKLIK.COM, BARIS.EXE ve MEMNUNIYET.COM KALP'imin içine kopyalaniyor. Yetkili : O zaman SEVGI yüklendi ve çalisiyor. Su andan itibaren her seyle basa çikabilmeniz gerekiyor. Yalniz telefonu kapatmadan son bir sey... Müsteri : Nedir? Yetkili : SEVGI programi ücretsizdir. Onu ve onun tüm modüllerini tanistiginiz herkese verin. Karsiliginda onlar da baskalariyla paylasacak ve sonucunda size tertemiz modüller geri dönecektir. Iyi seneler. Müsteri : Size de !! *year 2 thousand.... Evet; sadece birazcik sevmeyi ve sevgi verebilmeyi ögrenebilirsek her sey güzel olacak diye düsünüyorum... Mutlulukla kalin.... HER SEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.