Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl arkadaşlar, bir arkadaşım yakında radyo programı yapacak....akşm 22-23-24 gibi ..tam belli değil. format : aşk, yalnızlık, hüzün, evlilik, ayrılıklar, kısa denemeler, şiirler olabilir vs.... bununl ilgili nasıl bir program yapacağı üzerine çalışıyor. forum olarak fikirlerinizi bekliyorum..... hoş, güel, ilginç ne olabilir.....ama biraz detaylı yani varsa kafanızda..nasıl olmalıdırda ekleyebilirsiniz. yani..şunları görmek isterim...yada şunlar ilgi çeker.. ya da avrupa da şöyle bir program var...çok iyi gibi. selamlar.
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl merhaba burcuca izmirde bir radyoda bahsettiğin formata benzer bir program var ve çokta güzel...sana kısaca anlatayım programın içeriğini: hani ders veren hikayeler vardır, ders alınması gereken kısa hikayeler, sıklıkla onlardan okunuyor, sonra şiirler, şarkılarda tabi bu ağır havaya göre seçiliyor, cıstak diye tabir ettiğimiz o hızlı şarkılar olmuyor... hikayeler çok özenle seçilmiş, belkide yazılmış hikayeler! bence bu konu çok önemli herkesin bildiklerinden ziyade hiç duyulmamışlar, okunmamışlar daha ilgi çekici ve bağlayıcı olur diye düşünüyorum. ve içerik sadece aşk üstüne değil seninde bahsettiğin başlıklar altında geniş tutulmuş olmalı... sevgiyle kal
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Yazar merhaba burcuca izmirde bir radyoda bahsettiğin formata benzer bir program var ve çokta güzel...sana kısaca anlatayım programın içeriğini: hani ders veren hikayeler vardır, ders alınması gereken kısa hikayeler, sıklıkla onlardan okunuyor, sonra şiirler, şarkılarda tabi bu ağır havaya göre seçiliyor, cıstak diye tabir ettiğimiz o hızlı şarkılar olmuyor... hikayeler çok özenle seçilmiş, belkide yazılmış hikayeler! bence bu konu çok önemli herkesin bildiklerinden ziyade hiç duyulmamışlar, okunmamışlar daha ilgi çekici ve bağlayıcı olur diye düşünüyorum. ve içerik sadece aşk üstüne değil seninde bahsettiğin başlıklar altında geniş tutulmuş olmalı... sevgiyle kal teşekkür ederim ilgin için... kanalın ismi nedir....verdiğin linke tıkladım ama boş sayfa geliyor. selamlar,
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl teşekkür ederim ilgin için... kanalın ismi nedir....verdiğin linke tıkladım ama boş sayfa geliyor. selamlar, canımya ben link vermedimki ama olsun radyo 35 te oluyo bu program adı da ve saire
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.