Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

hoşbuluyum barii :lol::lol::clover:

Gönderi tarihi:

eet hoşgeldin :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

HOŞGELMEKTEN COK HOŞGELDIN DIYEN KİBAR FORUMDAŞLARIM BENI SEWİNDİRDİ :P HOŞBULDUUUKK

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar forumda çok az kişi var canım sıkılıyo yaaaaa

Gönderi tarihi:
  • Yazar

KİBARLIKTAN COK FORUMARKADASLARIMIN HARBİ OLMASI BENİ SEWİNDİRDİ :clover: BEN BOOLE OLDUGUNU DUSUNUOM

Gönderi tarihi:

HOŞGELMEKTEN COK HOŞGELDIN DIYEN KİBAR FORUMDAŞLARIM BENI SEWİNDİRDİ :P HOŞBULDUUUKK

büyük yazı yazma uyarı alırsın bu sadce bende uyarı ..çünkü ben çok aldım :lol::lol: uyarı

ya arkadaşlar forumda çok az kişi var canım sıkılıyo yaaaaa

aynen öyle manyetik arkadaşım çok sıkıldım bügün :unsure:

Gönderi tarihi:

KİBARLIKTAN COK FORUMARKADASLARIMIN HARBİ OLMASI BENİ SEWİNDİRDİ :clover: BEN BOOLE OLDUGUNU DUSUNUOM

arkadaşım saol kendi adıma sana teşekkür edrim.... ;):stuart:B)

Gönderi tarihi:

saol mugmuge ;)

büyük yazı yazma uyarı alırsın bu sadce bende uyarı ..çünkü ben çok aldım :lol::lol: uyarı

aynen öyle manyetik arkadaşım çok sıkıldım bügün :unsure:

eet napak bisde can sıkıntımıs geçsin diye geliyos foruma buradada işte malum :(

Gönderi tarihi:
  • Yazar

harbiolmaktan cok düşüncelilik..düşüncelilikten cok paylaşım..paylasmaktan cok eğlenmek..eğlenmekten cok merhabalasmak..merhabalasmaktan cok..tartışmak..tartışmaktan cok uzlasmak..beni sevindirdi :P .....

Gönderi tarihi:

saol mugmuge ;)

eet napak bisde can sıkıntımıs geçsin diye geliyos foruma buradada işte malum :(

yaf sorma bügün çık sıkıntılıyım manyetik cimbom yenilmiş zaten ..avrupadada kısır çekiyozzzz.....

inşallah uefa ya gideriz bari...

sen nie sıkıntılısın .................. :unsure:

Gönderi tarihi:

yaf sorma bügün çık sıkıntılıyım manyetik cimbom yenilmiş zaten ..avrupadada kısır çekiyozzzz.....

inşallah uefa ya gideriz bari...

sen nie sıkıntılısın .................. :unsure:

sen forumda yenisin fasla bilmessin ama benim canım hep sıkkındır.düzelmes.

fasla saçmaladım forumda bu yüzden zaten zamanında maalesef.

benim sıkıntı geçmes boşverrrrrrrrrrrrr.herzaman eğlenmeye bak.

:D

Gönderi tarihi:

bu sene cimbom kötü sıkılırım ben artık sene boyunca neyse............ :(:(:lol::lol:

Gönderi tarihi:

:clover:

:clover: Hoş geldin arkadaş :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

tarihte bugun:mugmuge forumda acem i mertebesine yükseldi.hayırlı olsun.nazaretme noolur,1 :):) ileti yaz,senin de olur.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

En güzeli ise;

İnsan içinde bir yabancı barındırır; yazmak, işte o yabancıya ulaşmaktır. :)

Sevgiyle.... :clover:

:):clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tesekkurler arkadasım :clover: sen de hoşgeldin.gelmişken sana şeker yerine forum ikramedeyim,buyur yaz olur mu :lol: hoşgeldinn :clover:

Gönderi tarihi:

Şiiiittt sessiz olun... :D

:shuriken::P:shuriken:

:lol::blushing: re re ra gas saray gas saray cim cim cim cim bom bommmmmmm :lol::wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

teşekkurleer bir adet rerererararagassaragassaracimbombom iciin :sorcerer: yemek siparişi gibi oldu.iyi ki bu kadar uzun yemek adı yok. :lol: yaww aklıma geleni yazıom işte.iter guluun ister gulmeyin..ister sonra gülün.hoşgeldik hoşbulduk. :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
:sorcerer::w00t::w00t::whistling:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.