Φ netman Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Değerli Admin ve Uyeler... Başlık kilitleme yetkisinin sadece Adminde bulunması,konuyu açan kişinin elini kolunu bağlıyor.Konu başlığından uzaklaşıldığı anda,başlığı açan kişinin konuyu kilitleyebilmesi ya da konuyla ilgisi bulunmayan iletileri silebilmesi gerekmez mi?? Başlıkların daha verimli olabilmesi için site güncelleneceği zaman bunun da üzerinde durulsa iyi olur bence.. Saygılarımla... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Değerli Admin ve Uyeler... Başlık kilitleme yetkisinin sadece Adminde bulunması,konuyu açan kişinin elini kolunu bağlıyor.Konu başlığından uzaklaşıldığı anda,başlığı açan kişinin konuyu kilitleyebilmesi ya da konuyla ilgisi bulunmayan iletileri silebilmesi gerekmez mi?? Başlıkların daha verimli olabilmesi için site güncelleneceği zaman bunun da üzerinde durulsa iyi olur bence.. Saygılarımla... Düşüncelerinize katılıyorum sevgili netman.. Konu başlığından uzaklaşıldığı anda konu ile ilgisi bulunmayan iletilerin silinmesi önerinizi destekliyorum... Bakıyoruz ki tüm toplumu ilgilendiren öyle ciddi konuların bile katkı sunulacağı ve görüş bildirileceği yerde kişisel geyik muhabbetine dönüşmesini ise son derece yetersiz, anlamsız ve ciddiyetten uzak buluyorum... Sevgi ve saygılar... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Arkadaşım ilgisi olmayan iletilerin silinmesi konusunun bence handikaplarıda olabilir.Bu yüzden bu önerinizi doğru bulmuyorum.Şu anlamda ; burada yazı yazan arkadaşlar birbirlerini daha çok yazıları itibariyle tanıyorlar.Bir başlık açıldığını düşünelim ve ilgisiz iletilerin silinebilme yetkisinin verildiğini böyle bir durumda kendisine uymayan görüşleride silebileceği gibi bir durum ortaya çıkar ki bu da hiç hoş olmaz.Bu yüzden yetkinin kötüye kullanılmasını önlemek açısından bu önerinize olumlu bakmıyorum.Çünkü herkesi çok iyi tanımıyoruz. Onun dışında ki birçok konuda dediğiniz olaylar olabiliyor bu anlamda haklısınız .Artık adminlere daha çok görev düşüyor herhalde. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.