Φ mugmuge Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 cokteşekkurederımm İNŞALLAH..ilkdefa yurtdışına cıkıcam..inşallah hayırlısıyla gider gelirim..yurtdışı deneyimi olan forum arkadaslarımdan da fikir yardımı bekliorum..mesela yurtta kalmak mı aile yanımı daha iyi..bu konuları google dan arastırdım.bikaç eğitim danışmanlığına başvurdum..tabi onlar fikir verirken kendi şirketlerini de düşünüolar......düşündüm ki forumarkadaşlarım arasında bu gibi konularda deneyimi olan forumdaşlar deneyimlerini bilgilerini paylaşsalar ne iyi olur Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 nereye gidiyon? Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 belli deil............ Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 ...çok güzel inşallah hayırlısı arkadaşım............. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 mugmuge nasıl tam solesene??????????????????????????????? nasıl belli deil bari ihtimalleri sole Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 cambridge i dusunuorum..dilokuluna kararveremiorum..hepsi birbiriyle yarışıo..birediğer merakettiğim sey konaklama..aile yanı mı yurt mu..bilmeyince insan koyu oluyor..kaygılıyım yanı..bu başlıgı acmamın nedeni birazolsun bilen arkadaslarımdan bilgilenmek..birazolsun kaygımı azaltmak ve cabuk kararvermek..kimse ilgilenmedi baslık havada kaldı..belki de farkedilmedi.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 cambridge i dusunuorum..dilokuluna kararveremiorum..hepsi birbiriyle yarışıo..birediğer merakettiğim sey konaklama..aile yanı mı yurt mu..bilmeyince insan koyu oluyor..kaygılıyım yanı..bu başlıgı acmamın nedeni birazolsun bilen arkadaslarımdan bilgilenmek..birazolsun kaygımı azaltmak ve cabuk kararvermek..kimse ilgilenmedi baslık havada kaldı..belki de farkedilmedi.. bilemem bilseydim bi şeyler solerdim ilgilenen arkadaşlar olur ama hemen olacağını sanmıyorum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Aile yanı olsun bence ....yurt zor olmazmı birde yaban ellerinde türk kızı .......aaaaaaaaa olmadı yafff Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 ben bu baslığı açalı bir hafta olmuştur........ ......... baktımbaktım akılverenim yokk ensonunda ben aklımı almışım dedim ne diye actım bu tompiki dedim kızdımkendıme yaww otur ewinde :chris:hem nediye elalemin ülkesini zenginediyon da dedim adamlar dillerini satıyorlar ya..hemmde nasıl...... gelgorki bizim burda ekmek aslanın miidesinde..git..erken kalkan yolalır cabuk git gel dedim kendıkendıme Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 açtığım bu topic silinsiiinn lutfenn..bu tombiktopici bu forumumda gormekistemiom artık yawf..başlık kirliliği..goze zarar bana zarar..silinsin lütfen cok ricaediom.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 bu topiği okuyunca pazar mazar demedim arkadaşlarımı aradım çünkü benim bi tecrübem yok ne yalan söyliim arkadaşlarım ve abim(ki tecrübelidir) diyorlar ki:::: aile yanında kalanlar çok rahat etmişler ama hemen tümü dışlandıklarını hisetmişler, yani çoğu yemekler dışında ev sahipleriyle sohbet vs etmediklerini, odalarında kitap okuyarak zaman geçirdiklerini söölüyolar. Dolayısyla pratiklerini geliştirmelerine pek faydası olmamış. Yurt, kamp, hostel vs.de kalanlar ise pratiklerini geliştirme konusunda memnun çok kalmışlar ve güzel zaman geçirdiklerini söylüyorlar, yani canları sıkılmamış. Sonuçta yurtta kalmak avantajlı gibi görünüyor ama sizi tanıyan biri olarak benim düşüncem şu: siz yurtta kalınca arkadaşlarla geçinemeyebilirsiniz ama evde kalınca o eve saygılı davranmanız gerektiğini bildiğinizden daha uyumlu olursunuz....uzattım yine... özelinize yazar gibi uzatttım... özür dilerim... bu topiği bizden başka kimsenin okumayacağını bildiğimden uzatttım okusa da banane zaten Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 bu topiği okuyunca pazar mazar demedim arkadaşlarımı aradım çünkü benim bi tecrübem yok ne yalan söyliim arkadaşlarım ve abim(ki tecrübelidir) diyorlar ki:::: aile yanında kalanlar çok rahat etmişler ama hemen tümü dışlandıklarını hisetmişler, yani çoğu yemekler dışında ev sahipleriyle sohbet vs etmediklerini, odalarında kitap okuyarak zaman geçirdiklerini söölüyolar. Dolayısyla pratiklerini geliştirmelerine pek faydası olmamış. Yurt, kamp, hostel vs.de kalanlar ise pratiklerini geliştirme konusunda memnun çok kalmışlar ve güzel zaman geçirdiklerini söylüyorlar, yani canları sıkılmamış. Sonuçta yurtta kalmak avantajlı gibi görünüyor ama sizi tanıyan biri olarak benim düşüncem şu: siz yurtta kalınca arkadaşlarla geçinemeyebilirsiniz ama evde kalınca o eve saygılı davranmanız gerektiğini bildiğinizden daha uyumlu olursunuz....uzattım yine... özelinize yazar gibi uzatttım... özür dilerim... bu topiği bizden başka kimsenin okumayacağını bildiğimden uzatttım okusa da banane zaten oleey olleeyy gecimsizim beeennn yıllardır dua ediodum ya deli doktoru oliyim ya da dedi oluyim diye.nooldum gecimsizoldum.ama ben büyüyünce dedi olmak istioduuuum .....şaka bi yana,evet yurt dısına eğitime gidicem hayırlısıyla.b ilginiz için tesekkurediyorum. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 sevgili mugmuge gümgümeye bi özür mesajı göndermiştim ama sildim beni bir tacizci olarak hatırlamamanız için kendimi yazmak zorunda hissediyorum ben sandığınız gibi kötü biri değilim.......................... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Bir komşumuz Maltaya gitti, çok ekonomikmiş, tavsiye ediyor!!!! Alıntı
Φ gümgüme Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 malta eğitim ve eğlenceyi birarada yaşamak isteyenler ve özellikle yazın gidenler için ideal..mugmuge ise akademik kariyer amaçlı gidio.ocak ayında gidiooooo............ilgilenen tüm arkadaslara teşekkurler. :clover:gerekli tüm bilgileri toplayarak kararverdim ve hersey kesinlesti. hoşçakalın arkadaslar Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 evet, sagol arkadasım aile yanı ya da yurt ne olursa olsun mutlakansuit odada kalmamız tavsiye ediliyor........ingiliz dilini ogrenmek için ingiltere en ideali.aynı anda iki dil ogrenmek pek sağlıklı bir yöntem değil.mesela ben intermediate seviyesinde ingilizce biliyorum ama konusamıyorum.ama konusabilseydim ingilizce konusma pratiğimi hem geliştirmek hem deyeni bir dil ogrenmek için ana dili ing olmayan bir ulkeye giderdim.. herkes kültür şoku yaşanıyormuş gidince..bu nasıl bir kültür ki şok etsin,cok merakediorum.. Alıntı
Φ mugmuge Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 hayırlı olsun... tesekkurettm benOit Alıntı
Φ erkanmek Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 selam mugmuge konuyu daha simdi okudum ama istersen gende yardimci olabilirim bende Oxford dayim orda Foundation (uni haz.) yapiorm eyer sorun olursa yazabilirsin bana.... Alıntı
Φ erkanmek Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 evet, sagol arkadasım aile yanı ya da yurt ne olursa olsun mutlakansuit odada kalmamız tavsiye ediliyor........ingiliz dilini ogrenmek için ingiltere en ideali.aynı anda iki dil ogrenmek pek sağlıklı bir yöntem değil.mesela ben intermediate seviyesinde ingilizce biliyorum ama konusamıyorum.ama konusabilseydim ingilizce konusma pratiğimi hem geliştirmek hem deyeni bir dil ogrenmek için ana dili ing olmayan bir ulkeye giderdim.. herkes kültür şoku yaşanıyormuş gidince..bu nasıl bir kültür ki şok etsin,cok merakediorum.. hehhe evet aynen kutur saku doruu diosn kesinlikle ben suanda ozfordtaim we kesinle kultur soku war tamamen farkli yemekler insanlar yasanti yani dusun trafik bile ters yai adamlarim Alıntı
Φ muggmuge Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 oxford a gittim geldim kultur soku assla yok.6 ay kaldım orda.gene gidicem.bu deneyım yasanmalı.fırsatı olan mutlaka gıtsın.saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.