Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl YİNE KENDİMİN HAZIRLADIĞI BİR SİSTEMLE SİZLERE DEĞİŞİK BİR OYUN-ŞİFRE ÇÖZME HAZIRLADIM. ŞİFRELERİ ÇÖZENLER BENİM HAKKIMDA BİLGİLERE ULAŞACAKLAR. UMARIM BEĞENİRSİNİZ. BOLŞANSLAR
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar şifre sayfadaki her şey olabilir mosyna BU ARADA ŞİFRELERİ BULANLAR BULDUKLARI ŞİFREYİ ÖZEL MESAJLA YAZARSA MEMNUN OLURUM.
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Yazar bende yeni tebriklerimi yolladım özeline :) TEBRİKLER EXCE. İLK SEN BULDUN. UMARIM BEĞENMİŞSİNDİR ŞİFRELERİ
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl ilerliyordum ama takıldı şifreleme süper ama ne şifresi ben bi şey goremiyorum?
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl özeline yazdım medikal memnun oldum bu arada eline sağlık güzeldi
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl ben bulamıom ama merak işte..meraklı oldugum kadar tembelim de..hazıra konabilir miyim acabağ?..nedir bu ozeldeki cevap? :clover:solemezseniz de darılmam.kalın sağlıcakla..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.