Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Arkadaşlar son 3 sorum beklediğim gibi olmadı. bundan önceki soruları kendim hazırlamıştım ve çabuk bulunacağını ümit ediyordum. bu soruyu başka bir forumda bir arkadaş yazmış ve uğraşınca çözülebilecek bir soru. biraz daha gayret. 1-) ''EJKJUBM RZVHKZP'' 2-) 20,23,23,?,23,33,21,43,33 1. bölümdeki şifre 2. bölümdeki şifre için ipcudur. 2. bölümdeki sayıların kuralını bulduktan sonra soru işaretinin yerine gelecek sayıyı bulmanız isteniyor. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 dijital sayılar birinci ikinci duruyo Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Türk zeka vakfına ait olması lazım. Zamanında üzerinde çok uğraştım ama sadece 1.yi buldum. Zaten zor olan da ikinci. Birinci soruda, yazılı harflerden bir önce gelen harfleri yazıyoruz. Cevap: "DİJİTAL SAYILAR" İkinciyi de siz bulun artık... Medikal, paylaşımın için teşekkürler ama bu sınav yapılalı üstünden zaman geçti cevaplar açıklanmış olabilir. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 açıklaman yanlış ilk kelimede bir önceki ikincide bi sonraki harfler seçiliyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Arkadaşlar son 3 sorum beklediğim gibi olmadı. bundan önceki soruları kendim hazırlamıştım ve çabuk bulunacağını ümit ediyordum. bu soruyu başka bir forumda bir arkadaş yazmış ve uğraşınca çözülebilecek bir soru. biraz daha gayret. 1-) ''EJKJUBM RZVHKZP'' 2-) 20,23,23,?,23,33,21,43,33 1. bölümdeki şifre 2. bölümdeki şifre için ipcudur. 2. bölümdeki sayıların kuralını bulduktan sonra soru işaretinin yerine gelecek sayıyı bulmanız isteniyor. 1. DİJİTAL SAYILAR (ilk kelimede harflerin bir önceki harfleri,2.de ise harflerin bir sonraki harfleri kullanılıyor.. ) 2 için biraz daha düşünmeliyim.. Vay benden önce yazmışlar bile.. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 valla ben bu soruyu ilk kez frmtr de bugün gördüm. ve dijital sayılar ı bulduktan sonra gerisi kolay oldu . frmtr deki soruyu soran arkadaş kendim hazırladım demişti ama demekki yanlış yazmış. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 cevap 31 sanırım dijital yazımdaki segmentleri sayıyoruz dikey ve yatay olarak sayılar da sırayla 1 2 3 4 diye gidiyor Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 YAPTIN YİNE YAPACAĞINI HOŞGELDİN. TEBRİKLERRRRRRRRRRRR Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 teşekkür ederim medikal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.