Φ ceviz Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 şu KO yu çok merak ettim ve bi deniyim dedim. download.com dan oyunun setup ını indirdim kurdum, oyunu açtım, isim ve şifre sordu. account almak için şifre kısmının hemen altındaki linki tıkladım ve otomatik olarak www.knightonlineworld.com açılacaktı ama açılmadı. bende oyunu oynayamadım. siteye birtürlü giremiyorum. nasıl girebileceğimi veya nasıl account alacağımı bilen varsa lütfen söyleyiversin.
Φ pegasus_tr Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 şu KO yu çok merak ettim ve bi deniyim dedim. download.com dan oyunun setup ını indirdim kurdum, oyunu açtım, isim ve şifre sordu. account almak için şifre kısmının hemen altındaki linki tıkladım ve otomatik olarak www.knightonlineworld.com açılacaktı ama açılmadı. bende oyunu oynayamadım. siteye birtürlü giremiyorum. nasıl girebileceğimi veya nasıl account alacağımı bilen varsa lütfen söyleyiversin.
Φ PeRq Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 mozilla firefox kullanmayı dene ben gayet kolay giriyorum
Φ yarkanavci Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 mozilla firefox kullanmayı dene ben gayet kolay giriyorum o da ne ben yarım saat uğraştım sayfasını açamadım... bunun bi çözümü varsa söyle de bizde oynayak....
Φ aNaRSii Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 sallayon bunun bi çözümü yok ... dene dene ...
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ben normal siteden giriyorum bi sorun yaşamıyorum sadece hotmaili kabul etmiyo mynet almanız lazım...ama yol yakınken hiç bulaşmayın bu oyuna bırakılmıyor oyunun sonu yok
Önerilen İletiler