Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

PSİKOKİNETİK ENERJİ NEDİR?


makomel

Önerilen İletiler

Psikokinetik enerji nedir? İnsan bilgisinin ezoterik alanında, esas olarak onun ürettiği fenomenlerle ilgilenen çalışma, psikokinezi olarak bilinir. Çalışmalar, psişik enerjinin elektromanyetizma ile de çok yakın bir ilişkisi olduğunu kesin olarak göstermiştir.

Psikokinetik olarak yüklü parçacıklar hızlandırıldığında ve manyetik alanlara yönlendirildiğinde, çok güçlü bir pozitif frekans üretirler ve böylece yollarındaki elektronları “mıknatıslar”. Bu işlem, gücü parçacıkların hızına ve yönüne bağlı olan çok güçlü bir manyetik alan üretir.

Psikokinetik enerjiler, kendiliğinden yanma, statik elektrik ve yanıcı sıvı maddelerin tutuşması dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bir dizi işlem ve koşul sırasında üretilir. Enerjiler genellikle aşağıdakiler dahil çeşitli amaçlar için kullanılır: nesnelerin havaya kaldırılması, projeksiyonu ve manipülasyonu.

Tanımlanamayan büyük miktarda serbest, sınırsız, kullanılmamış ve potansiyel olarak sonsuz psikokinetik yüklü enerjinin tüm madde ve enerji formlarında mevcut olduğu yaygın olarak kabul edilmektedir. Bilim adamları hala bu enerjilerin tam olarak ne olduğunu belirlemeye çalışırken, bunların kullanımı ve etkileşimi üzerine birçok araştırma ve spekülasyon yapıldı.

Psikokinetik enerjiler, eski çağlardan beri paranormalde ve özellikle ruhlar ve hayaletler için kullanılmıştır. Özellikle cenazelerde kullanımı belirgindir. Ruhsal olarak yüklü parçacıkların cenaze törenleri ve övgüler sırasında serbest bırakıldığına inanılıyor ve bazı durumlarda enerji ölüleri diriltmek için kullanıldı.

Bazıları, ölmüş ruhların ürettiği enerjinin, hayatta olanlar için manevi enerji kaynağı olduğuna inanıyor. Diğerleri, bir hayalet tarafından yayılan enerjinin, yakın olanlar ve uzaktan gözlemleyenler için ruhsal enerji kaynağı olduğuna inanır. Ayrıca ölmüş bir ruh tarafından üretilen enerjilerin, ortamların güçlerinin temeli olduğuna inanılır.

Hipnoz sırasında, psikokinetik olarak yüklü parçacıkların hipnotize olmuş kişinin zihnini etkilediğine inanılır. Bu, hipnozcunun bilinçaltı düşüncelerini kontrol etmesine ve hipnotize edilen kişi ile uyumlu olmalarını sağlamasına yardımcı olur.

Psikokinetik enerji nedir?

Psikokinetik olarak yüklü parçacıklar üretmek için çeşitli malzemeler ve cihazlar üretilebilir. Bununla birlikte, sürecin kendisi oldukça karmaşıktır ve genellikle zaman alıcıdır. Çoğu doğaüstü faaliyet için gerekli olan güçlü pozitif enerjiyi üretmek için güçlü mıknatıslara ihtiyaç vardır.

Psişik enerji çalışmasında çok fazla araştırma ve deney yapılmasına rağmen, nasıl çalıştığı ve elektromanyetizma ve diğer güçlerle ilişkisi hakkında çok az şey bilinmektedir. Bilim adamları, bu ikisi arasındaki bağlantı ve psikokinetik olarak yüklü parçacıkların potansiyel uygulamaları hakkında daha fazla şey keşfetmeye çalışıyorlar.

Temel bilim ve lise fiziğini takip edebilirseniz, bu güçlü parçacıkların nasıl çalıştığının temellerini anlamanıza yardımcı olacaktır. Değilse, arkasındaki bilimi her zaman kendi yararınıza kullanabilirsiniz.

Elektronlar negatif yüklü parçacıklardır. Atomda bulunurlar çünkü elektronların hareket etmeleri gereken enerjiyi ve hareket ettikleri yönü sağlarlar.

Elektronlar iki proton ve bir nötrinodan oluşur. Protonlar ve nötronlar kararsızdır ve birbirleriyle etkileşime girdiklerinde şekillerini iki zıt yüke dönüştürürler. Bu olduğunda, bir elektron bir protona, bir nötrino ise bir nötrinoya dönüşür.

Kararlılıkları nedeniyle elektronlar mıknatıslara çekilir ve manyetik alanlar da elektronları çeker. Harici bir manyetik alanın oluşturduğu gibi güçlü bir kuvvet varsa, bir elektron bir mıknatısa çekilir.

Bir elektronun çevresinde de görünmez bir manyetik alan vardır ve bu da tespit edilmesini zorlaştırır. Mıknatıs, aynı miktarda enerji için daha güçlü bir manyetik çekime sahip olduğu için harici bir manyetik alan çeker.

Psişik yeteneklerinizi nasıl geliştirirsiniz? Psişik enerjiyi kullanmaya çalışın

Psikokinetik enerji, çoğumuzun her gün kullandığı bir güçtür ve bu şaşırtıcı değildir. Her türlü şeyi yapmak için kullandığınız gücü düşünürseniz, bu tür enerjinin nasıl çalıştığını anlamak kolay olacaktır. Aynı zamanda çok faydalı bir enerjidir, ancak diğer tüm enerji türleri gibi, bilmeniz gereken bazı dezavantajlar da vardır.

Her şeyden önce, psişik yeteneklerinin psikokinetik enerjiden geldiğini iddia eden insanlar var. Psişik yeteneklerin gerçek veya sahte olabileceğinin farkında olmalısınız. Psişik yeteneklere sahip olduğunu iddia eden kişinin gerçekte olduğundan daha güçlü görünmek için psişik enerjiyi kullanması oldukça olasıdır. Psikokinetik enerji nedir?

Bu enerjiyle ilgili ikinci sorun, aşırı derecede zayıf olmasıdır. Çok fazla ekstra enerjiniz yoksa size hiçbir şey yapmaz. Çok fazla ekstra enerjiniz yoksa, muhtemelen psişik yeteneklerinizi şimdi olduğundan çok daha iyi alamayacaksınız.

Bu iki soruna ek olarak, psişik yeteneklerinizi geliştirmenin şu anda olduğundan daha fazla enerji gerektireceğini de fark edebilirsiniz. Çok fazla psişik enerji kullanmadan psişik yeteneklerinizi eşit seviyeye getirmek neredeyse imkansızdır.

Diğer bir sorun da bu tür enerjinin çok güvenebileceğiniz bir şey olmamasıdır. Bazı istisnalar vardır, ancak çoğunlukla, psişik güçlerinizi olması gereken yere ulaştırmanız, başka birine göre daha zor olacaktır.

Psikokinetik enerji de çok yaygın değildir. Bunu sadece paranormal sitelerde ve benzerlerinde bulacaksınız. Bu enerjiyi birçok şey için kullanan ve nasıl çalıştığı hakkında çok şey bilen insanlar var. Psişik yetenekler hakkında bilgi edinmek ve onları olması gereken yere nasıl ulaştıracağınızı öğrenmek istiyorsanız, bu sitelerden birini ziyaret edebilirsiniz.

Medyumlar, dokundukları nesnelerin psişik enerjilerinden faydalanabilirler, ancak bunları size psişik yetenekler vermek için her zaman kullanamazlar. Bunun nedeni, güçlerinin dokundukları nesneye bağlı olmasıdır.

Psişik yeteneklerinizi eşit seviyeye getirmekle ilgileniyorsanız, kendinizi desteklemek için psişik enerjiyi kullanmayı düşünebilirsiniz. Bahsettiğim gibi, güçlerinizi olması gereken yere getirmek zor olabilir, ancak psikokinetik enerjiyi kullanmaya çalışarak bunu daha da zorlaştırabilirsiniz.

Bu tür bir enerji, psişik yeteneklerinizi eşit seviyeye getirmek için kullanmanın iyi bir yoludur. Bu enerjiyi kullanmaya başladığınızda, farklı nesnelere dokunarak daha fazla enerji elde etmeye çalışıyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz, bu sefer bu psişik enerji dışında.

Psikokinetik enerji nedir?

Psişik yeteneklerinize yardımcı olmak için psişik enerjiyi kullandığınızda, güçlerinizde bir değişiklik fark edeceksiniz. Enerjinin içinizden aktığı yönü kontrol edebileceksiniz.

Psişik enerjinizi artırmak için bu enerjiyi kullandığınızda, onu ne kadar hızlı yönlendirebileceğiniz konusunda bir fark görebileceksiniz. Ayrıca kanalize ettiği enerjinin gücünü de kontrol edebilmelidir.

Bu tür enerjiyi becerilerinizi geliştirmek için kullanmak istiyorsanız, size nasıl yapılacağını gösterecek birçok kitap ve web sitesi olduğunu görebilirsiniz. Bu, psişik yeteneklerinizi geliştirmenin ve zihninizi olması gereken yere götürmenin harika bir yoludur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.