Φ Shatin Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Bu bölüm başlıkları altında teistlerin olsun ateistlerin olsun cevaplamasını yorumlamasını beklediğim bi sorumdur bu. Yani Mutlak varlık nedir? en son ulaşılabilecek olan varlık kavram obje veya genellemek gerekirse "şey" nedir? çok basit bir sorudur dünya nasıl oldu bigbang den sonra oldu bigbang nasıl oldu sonra o nasıl oldu bu nasıl oldu .... onu kim yaptı Allah yaptı peki allah neyden veya nasıl vuku buldu ..... böyle böyle giden (bana göre saçma salak) bir soru ardışığı sizce bu sorunun sonu neresidir veya nasıl sonu getirilebilir? benim mutlak varlık yazmamdaki neden gerçektende benim bu sorunun sonuna koyduğum şeyin mutlak varlık yani bana göre herşeye kadir bir varlığın olmasıdır. buradan şunu da söylemek istiyorum tesadüflerle olduğuna ben kesinlikle katılmıyorum. bunu da daha önceleri okuduğum bir kaç yazıdan sonra imkansızlığını gördüğüm için söylüyorum. sizin düşünceleriniz nelerdir. yani o sondaki ya da başka bir deyişle baştaki "şey" nedir? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.