Φ c_i_m Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 hadi ona bir şarkı söyleyelim ben derim ki "Ferhat göçer" YASTAYIM... Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Kayahan: Seni Seviyorum Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 "senin hasretindir hücreme dolan....bir tek seni sevdim gerisi yalan"....... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kaçalım mı sevgilim aşkı bulacaklar yine canım iste onu da vereyim yerine Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 sen benim içimde bir korkulu rüya..... ...... Seni benim gibi seven bulamazsın Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın Ömrün vefası yok Korkum aşkımdan çok Gönlüm sensiz kalmasın Korkulu rüyam Gülen bahtımsın Sen benim,sen benim,sen benim dünyamsın Hepimizin hayatı iki kelime Bir varmış bir yokmuş şu alemde Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer Son nefeste adın dilimde Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Nazar Eyle - Barış Manço Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Yüce bakan sefere gitmiş Bilge hatun dokuz doğurmuş Dokuz oğlan beş yaşına gelmiş Dokuzu birden kılıç kuşanmış Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Sırma saçlı kırk güzel gelmiş Levent boylu kırk yiğide varmış Düğün dernek kırk gece sürmüş Kırk deve kırk koyun kurban kesilmiş Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Avucuma bir kuş konmuş Biri tutmuş kanadın yolmuş Biri kesmiş öteki yemiş garip Barış hani bana demiş Nazar eyle nazar eyle nazar eyle gel yanıma pazar eyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.