Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl hımm nerden başlasam bilmiyorum şimdi geçen sene üniversitede bi arkadaşımın aracılıgıyla bi bayanla tanıştım ben tanışmadım kendiis tanışmak istedi o gündüzde oldugu için sınavlarda devemlı olarak yanımdaydı ama çogu zaamn yanımdaydı ben yavaş yavaş hoşlanmaya başladım tabii kız da beni tanımaya yönelik sorular sordo örnegin bana sevgilimin olup olmadıgını sordu bende yok dedim artık sınavlardan sonra kapıda bekliyordu ve beraber çıkıyorduk finallerden sonra bi terlere gitik ve bi şeyler içtik ben tlf falan almadım zamana bıraktım ama onu bi arkadaş olarak düşünmedim hiç neyse üç aylık tatilden sonra buraya geldi ve ben onu bi erkekle elelele görüm benim dünyam yıkıldı ben her şeyi bitirdim artık benimle konuşmaz zannettim ama daha sonra benim arkadaşım yemege çagırdı ve o da ordaydı tavırlarında bi degişiklik yoktu ben arkadaşıma onun erkek arkadaşı olup olmadıgını sordum bana erkek arkadaşı oldugunu söledi bi de kızdan duymak istedim elinde yüzük vardı ve yüzügün çok gzül dedim sevgilin mi aldın dedim nerden anladın dedi bende bunu anlamı bu dedim neyse daha sonra oradan çıktım sınavlar yine başladı ve bu kez ben bu kıza tavır aldım ve hemen yanıma geldi sorun mu var dedim ben olayı geçiştirdim ama daha sonra yanıma gelerek yolda giderken yüzügünü kaybettigini söledi bende yenisini alsın dedim.............. bu böyle devem eder şimdi arkadaşlar size soruyorum bu kız beni arkadaş olarak mı görüyor yoksa kulllanıyor mu veya ben saglıklı bakamıyormuyum ve sosyal arkadaşlıgın sınırı nedir ayrıca bu kız fazlasıyla sosyal ama herkese öle degil mesela benim arkadaşıma daha farklı davranıyor ona tavır aldıktan sonra bana yüzügünü kaybettigini söledi lütfen arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz lütfennnnn
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Yaşın biraz ilerlesin bu yaşadıklarını mumla arayacaksın Üniversite yıllarının keyfini çıkart... Benden sana abla tavsiyesi.... )))
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Boşver baksana zaten erkek arkadaşı varmış Ama düşündürücü noktada var erkek arkadaşı varken sanada ilgi gösteriyomuş İleride ona verdiğin tüzüğün kaybolmasını istemiyorsan bu işin peşini bırak bilmem anlatabildimmi
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Yazar çok iyi anladım siyahx artık bu işe bi nokta koyma zamanı geldi
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl bence de en mantıklısı bu.ztn o senii seviyooo olsa bölee davranmazz... hem sana kız mı yok
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl bence de en mantıklısı bu.ztn o senii seviyooo olsa bölee davranmazz... hem sana kız mı yok varmı bak white_dream varmış sana kız
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Kiz seni gercek anlamda sevmi$ olsaydi degil uç ay daha uzun sure bile beklerdi... Sana nisbet ederken, yada intikam alirken kendi haysiyetini dusurdugunun hiç farkinda bile degil... Her ne olursa olsun, ikili oynamasi hiç ho$ degil... Hiç bir insana yaki$miyor! Temel soru surda, "sen kiza guvendin mi? yada hala guveniyormusun?" (davrani$larini analiz edebilirsin) Birde olaya kizin acisindan bakalim. Kiz iliskiye yonelik bir takim adimlar atarken, senin zamana birakman, telefon nr almaman, uc ay boyunca iletisim kuramamaniz vs gibi seyler, kizin mantikli bir sekilde dusunup kendince bu isin oluruna yonelik bir umit/adim gorememesi; bitmistir kanisina varmasina sebeb olmus olabilir... Yani, o adim atarken senin tepkisiz kalisin gucune gitmis; gururunu kirmis olabilir... $imdide, "sen seni benden ettim" modunda olabilir Sonuç, bana gore bu is bastan karismis! Temeli saglam olmayan bir iliski nereye kadar surebilirki
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl bi kiz ne istedini bilmio bence yedekte biri olsun gibisiyle bakiyo salla gitsin urasmaya degmez bide yüzük müzük ne o öyle ! aman birak ya bununla mi urasicaksin elini sallasan ellisi
Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 18 yıl bence sende de biraz hata var kıs senden hoşlanmış olsa bile zamanında senden bişi görememiş hayatı boyunca seni beklicek deil ya madem hoşlandın neden bu kadar çakimser kaldın? artık bu kıs için çok geç bence zaten bu anlatıklarından sonra olsada sen ona tamamen güvenebilirmisin? benim sana tavsiyem herşeyi zamanında düşün sonra başını taşlara vurmak sana bişi getirmes...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.