Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl 3-Kuran'ı cımbızlama ve çarpıtma taktikleriyle insanları şaşırtmaya kalktıkça ben de sizin ipliğinizi böyle pazara çıkarmaya ve gerçekleri öğretmeye devam edeceğim. Yap kardeşim elini kolunu tutanmı var ? Ben şimdiye kadar bir şey göremedimde ?
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Her zaman çarpıtmalarınızı deşifre ettim. Göremiyeceksin tabii. Zaten gördüğünde hızla karanlığını terk etmeye başlayacaksın Ne zaman ki gözlerini delillere kapatmaktan vazgeçeceksin, o zaman herşey apaçık gözükecek sana. Selam ve sevgiler. Bir arkadaş hala, biz surelerin tamamını verip, "sadece savunma savaşını" isteyen ayetler olduklarını ispatladığımız halde, nefsi müdafa oldukları gerçeğini gösterdiğimiz halde körü körüne ezberlerine devam ediyor. Biz de o zaman bu yaptığınız etik dışı cımbızlama ve çarpıtmaları açığa çıkartıp sizleri ve izleyicileri aydınlatmaya devam edeceğiz. Selam ve sevgiler.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.