Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 1-Domates mi daha kirmizidir,biber mi daha yesildir? 2-Termometre ile ogretmen arasinda ne benzerlik vardir? 3-Farelerin sutu neden sagilamaz? 4-Bir politikacinin olup olmedigini nasil anlariz? 5-Domates bir yasindayken,patlican kac yasinda olur? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 bunu nasıl cevaplıycaz kiii???????????????/ Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 2. soru için... Her ikisi de sıfırı gösterdiği zaman, insanlar titrer Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 4- politikanın ağzı açıksa yada konuşabiliyorsa yaşıyordur kapalı ise ölüdür Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 2. soru için... Her ikisi de sıfırı gösterdiği zaman, insanlar titrer 4- politikanın ağzı açıksa yada konuşabiliyorsa yaşıyordur kapalı ise ölüdür evet dogru,tebrik ederim sipsak sizden kacmayacagini biliyordum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 1-Domates mi daha kirmizidir,biber mi daha yesildir? 2-Termometre ile ogretmen arasinda ne benzerlik vardir? 3-Farelerin sutu neden sagilamaz? 4-Bir politikacinin olup olmedigini nasil anlariz? 5-Domates bir yasindayken,patlican kac yasinda olur? 1.Patlıcan daha mor.. 2.Cevabı verilimiş zaten.. 3.Altına kova sığmaz da ondan.. 4.Bu da cevaplanmış.. 5.Valla biraz amiyane olacak ama artık kusura bakmazsınız; Hemen yanındaki salatalığa sor o bilir.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 bibere sorsak salatalığın başka adı var mıydı ona soralım en iyisi dedecim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 baktim cok sorusuzdu burasi ama benim sorular da galiba 1 saat idare etmis ancak.. Tebrik ederim Taurusmutis abi diyim.. (insan soru sormaya korkuyor yani) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 bibere sorsak salatalığın başka adı var mıydı ona soralım en iyisi dedecim Salatalığın öbür adını söylersen,ağzına o biberi sürerim Yumoş'cum.. baktim cok sorusuzdu burasi ama benim sorular da galiba 1 saat idare etmis ancak.. Tebrik ederim Taurusmutis abi diyim.. (insan soru sormaya korkuyor yani) De kardeşim.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.