Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu tür oyunlarda 9-18-27-... şeklinde çapraz sıraya bak hepsinde aynı harf veya şekli göreceksin;) Burada benim denememde hepsinde "n" yazıyordu "tekrar dene" dedim "U":)

Gönderi tarihi:

Bende ilk ikisinde başarılı oldu ama fareyi tabloya değdirmeden denedim ve sonuç başarısız ;)

Gönderi tarihi:

Yaw çok basit.Exce'nin yazdığı gibi sonuç hep 9 ve katları çıkıyor.E şekilde hep 9 ve katlarına konuyor..;)

Gönderi tarihi:

saf arkadasimiz ilk acitiginda yapılmasi istenen şeyleri yapıyor. butona basiyor ve kendisine gerçektende aklindaki sayinin karşiliğindaki harf gösteriliyor.Ancak dikkat ve zeka gerektiren nokta işte burada başliyor."Bir daha dene" butonuna basinca harf ve sayi dizilimleri değişiyor.Mesela ilk denemede 71 sayisina B harfi geliyorsa ikinci denemede başka bir harf geliyor.Peki bundaki sir ne.....

istenen işlem taurusmutisinde dediği gibi daima 9 un kati cikiyor.dolayisiyla diğer rakam ve sayilari elememiz gerekiyor.

örnegin ele alacağimiz sayi 93 olsun 12 cikarinca 81 kaliyor.81 in karşiliğina bakiyoruz ki T şimdi 9 un kati olan diğer sayilarin karşisindaki harfler ne bi bakin hepsi T dolayisiyla sonucu sap diye T şeklinde yapıstırıyor.

Denildiği üzere cok kolay yapılabilecek ve yutan insanlarin zekaözürlülüğü düzeyinde ahmak oldugunu düşündüğüm hilebazliklardandir.

Gönderi tarihi:

saf arkadasimiz ilk acitiginda yapılmasi istenen şeyleri yapıyor. butona basiyor ve kendisine gerçektende aklindaki sayinin karşiliğindaki harf gösteriliyor.Ancak dikkat ve zeka gerektiren nokta işte burada başliyor."Bir daha dene" butonuna basinca harf ve sayi dizilimleri değişiyor.Mesela ilk denemede 71 sayisina B harfi geliyorsa ikinci denemede başka bir harf geliyor.Peki bundaki sir ne.....

istenen işlem taurusmutisinde dediği gibi daima 9 un kati cikiyor.dolayisiyla diğer rakam ve sayilari elememiz gerekiyor.

örnegin ele alacağimiz sayi 93 olsun 12 cikarinca 81 kaliyor.81 in karşiliğina bakiyoruz ki T şimdi 9 un kati olan diğer sayilarin karşisindaki harfler ne bi bakin hepsi T dolayisiyla sonucu sap diye T şeklinde yapıstırıyor.

Denildiği üzere cok kolay yapılabilecek ve yutan insanlarin zekaözürlülüğü düzeyinde ahmak oldugunu düşündüğüm hilebazliklardandir.

1-bu numarayı yıllar önce görmüştüm ve sistemini inceleyip çözmüştüm.

2-bu forumdaki çoğu arkadaş için çok basit bir numara olduğuna eminim.

3-buna rağmen bu tarz sorulara yeni başlayan ya da bir anlık dalgınlık sonucu püf noktasını gözden kaçıran arkadaşların olması çok doğal

4-bu forumdaki herkes birbirini kırıcı hareketlerden mümkün olduğunca kaçınmaya çalışan seviyeli kişiler

5-2 yıldır üyesi olduğum ve üye olmaktan gurur duyduğum bu forumda ilk kez diğer insanlar hakkında kırıcı olduğunu düşündüğüm bir yorum okudum ve üzüldüm.

6-amacım bir tartışma başlatmak yada birilerine yaranmak değildir

7-lütfen yazılarınızda insanları kırmamaya daha çok özen gösterirseniz sevinirim.ahmak zeka özürlü dediğiniz kişileri tanımadan yorum yapmanız doğru değildi.

not: belki sana ne diyebilirsiniz ama bu sitenin müdavimleri ve gerçek sahipleri olan tüm arkadaşlarında benimle aynı görüşte olduklarına eminim. umarım sizi kırmamışımdır ve yanlış anlaşılmamışımdır. hoşcakalın

Gönderi tarihi:

katilbenim arkadaşım biraz sözlerine dikkat edersen ii olur oke yoksa çok kötü şeyler olabilir.Bi daha olmasın ne yani ben bu numarayı ilk defa gördüm vede sırrını öğrendim arkadaşların dediği gibi 9 un katları vede butona her basışımızda harfler değişiyo ama senin o aşağılayıcı sözlerinle bizi rezil etmemişsin ama malesef sen rezil olmuşsun

ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA

Gönderi tarihi:

saf arkadasimiz ...

Bu nasıl bir ifade tarzıdır.. <_< Medikal'in dediği gibi burada bu tarz yazışmalar yapılmaz.Kimse kimsenin zekasını aşağılayamaz.O aşağılamaya kalktığın arkadaşımız bir soru bile bilemese,üslubu ile aramızda olmayı hakediyor,ya sen..?

Cronaldo;sana bu sözleri sarfeden ''Katil Benim'' değil,yanlış görmüşsün arkadaşım..

Gönderi tarihi:

Cronaldo, sen ne dediğinin farkında mısın? Ben ne dedim ki. Sadece buna benzer bişeyin daha önce de yayınlandığını söyledim. Ben bunda kötü birşey göremiyorum. Ayrıca bu sözlerimle kimseyle de dalga geçmiyorum. Bence ortada büyük bir yanlış anlama var.

Gönderi tarihi:

katilbenim haklısın. sanırım cronaldo karıştırdı o mesajla senin mesajı. ben kendisine özel mesajdan yazmıştım. ama okumadı galiba. urs ta uyarmış. cronaldo gelince düzeltir tahminim. merak etme biz seni tanıyoruz ve böyle bir şey yapmayacağını biliyoruz.senin mesajında yanlış bir şey yok

Gönderi tarihi:

zeki insan daha çok kendini mi düşünür dünyayı mı..hafifi almayı mı düşünür yardımetmeyi mi..amacı kendini mi yüceltmektir tanımaktan çok insanlığı.. :clover: öööyyle içimden geldi paylaşmak istedim iki söz yazayım dedim şiir oldu..doğaçlama oldu..guzeloldu :P

Gönderi tarihi:

katilbenim haklısın. sanırım cronaldo karıştırdı o mesajla senin mesajı. ben kendisine özel mesajdan yazmıştım. ama okumadı galiba. urs ta uyarmış. cronaldo gelince düzeltir tahminim. merak etme biz seni tanıyoruz ve böyle bir şey yapmayacağını biliyoruz.senin mesajında yanlış bir şey yok

Önemli değil medikal. Olur böyle şeyler. İlgin için teşekkürler.

Gönderi tarihi:

zeki insan daha çok kendini mi düşünür dünyayı mı..hafifi almayı mı düşünür yardımetmeyi mi..amacı kendini mi yüceltmektir tanımaktan çok insanlığı.. :clover: öööyyle içimden geldi paylaşmak istedim iki söz yazayım dedim şiir oldu..doğaçlama oldu..guzeloldu :P

eline yüreğine sağlık muqmuqe :clover:

Önemli değil medikal. Olur böyle şeyler. İlgin için teşekkürler.

bende sana anlayışın için teşekkür ederim dostum :clover:

Gönderi tarihi:

Yaw çok basit.Exce'nin yazdığı gibi sonuç hep 9 ve katları çıkıyor.E şekilde hep 9 ve katlarına konuyor..;)

her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır sözünden yola çıkarak,ben bu soruyla ilk karşılaştığımda şıppadanak çözememiştim ama zihin okumanın imkansız olduğuna inandığımdan şöyle birşey yaptım:hep aynı rakamı tuttum(arka arkaya)du bakali nolcek dedim. gerisi malum.uzun lafın kısası forumda çok zeki arkadaşlarımız bolca var.onlar şıppadanak çözmüşlerdir.saygı duyulması gerekir.ve onlardan birşeyler kapmalıdır diye düşünüyorum.bu forumdaki arkadaşlarım hepsi süperdir :clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.