Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

999

555

333

111

arkadaşlar bu rakamlardan 6 tane alarak 21 rakamına ulaşabilirmisiniz.bi arkadaş sordu tam 3 gündür bu soruyla uğraşıyorum ne olur yardım edin :) dediğim gibi 6 tane alacaksınız yalnız sadece toplama işlemi var oke. hadi kolay gelsin

ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA

Gönderi tarihi:

9+5+3+3+1^1(1 üssü 1) üslü yazmayı unuttum bu arada bilen varsa ve hatırlatırsa sevinirim.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

arkadaşım toplama işleminden başka matematik işlemi yok oke sadece topla üssü faktöriyel felan yok

Gönderi tarihi:

arkadaşım bu sorunun eksik olmadığına emin misin çünkü 6 adet tek sayıyı topladığın zaman

ortaya çift sayı çıkar.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

cevabıda zaten o :) arkadaşlar hiç bir zaman 6 tek sayının toplamı tek sayıyı vermez matematikde kuraldır bu tebrik ederim arkadaşım

Gönderi tarihi:

cevabıda zaten o :) arkadaşlar hiç bir zaman 6 tek sayının toplamı tek sayıyı vermez matematikde kuraldır bu tebrik ederim arkadaşım

teşekkürler arkadaşım

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.