Misafir Marcus Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Oktar Babuna'nın "Babam organ kaçakçısı, annem gayri ahlaki ilişkiler içinde" sözleriyle ailesine yönelttiği ağır ithamlara, Babası'ndan "300 çocuğu kandırdı" suçlamasıyla yanıt geldi. Kamuoyunca "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar'ın grubunda yer aldığı öne sürülen Oktar Babuna'nın önceki gün duruşma çıkışında ailesine yönelttiği suçlamalar hakkında konuşan babası Prof. Dr. Cevat Babuna, "Adnan Oktar, gençlerin beyinlerini yıkayan 'sosyal kanser'dir" dedi. Oktar'ın grubundan 6 kişinin İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandıkları davanın önceki gün yapılan duruşmasında, Oktar Babuna'nın annesi Semin Babuna ifade vererek oğlunun beyninin yıkandığına ilişkin açıklamalar yapmıştı. Oktar Babuna ise duruşma çıkışında babasını organ kaçakçılığıyla, annesini de iffetsizlikle suçlamıştı. Cevat Babuna, oğlunun eşi ve kendisine yönelttiği iddialar karşısında derin üzüntü duyduklarını belirterek şöyle konuştu: "Çok büyük bir acı yaşıyoruz. Çünkü ihtimamla, yurtdışında kurslarla, özel eğitimlerle, New York Üniversitesi'nde ihtisaslarla yetiştirdiğim oğlum, böyle hasta bir adamın etkisi altında kalarak, annesi ve babası için hiç akla sığmayacak ithamlarda bulundu. Yabancı biri olsa mahkemeye gider, tazminat davası açardım. Ama bunu öz oğluma nasıl yaparım?" 'Torunlarım da onlarla' Babuna, "Yalnız benim evlatlarıma karşı değil, kandırılmış, o gruba mensup 300 çocuğun hepsi masum. Bizim, beş çocuğumuz Tuğba, Ceyda, Eda, Hüma, Oktar ve iki torunum onlarla. Ben buna sosyal kanser diyorum. Yakalanıyor, ensesine giriyor, kurtulması zor oluyor" diye konuştu. Adnan Oktar'ın gençlerin zihinlerine bir çeşit hipnozla girdiğini ileri süren Babuna, şunları söyledi: "Adamın yaptığı iş, fizikle izah edilen bir iş değil. Tarihte benzer olaylar var, Rusya'daki Rasputin (insanları hipnoz yoluyla etkilediğine inanılan papaz) gibi. Oktar'ın grubuna girmeleriyle çocuklarımla ilişkim koptu. İyi tahsil görmüş çocuklarımıza, 'Rahat etsinler' diyerek maddi olanaklar sağladık. Çocukların neleri varsa adam sömürüyor." 'Onun sözünden çıkmıyorlar' Adnan Oktar ile hiç karşılaşmadığını belirten Babuna, "Annesi masumane, 'Çocuklarımı geri istiyorum' dedi, nasıl reaksiyonla karşılaştı. Oktar bir dolu laf söyledi. Adnan Hoca yaptırıyor, verdiği emirleri bunlar harfi harfine uyguluyorlar. Oktar, 'Kanserken hiç destek olmadınız, ben karşıladım' diyor. Nereden karşılayacak ki, hâlâ 40 para kazanmıyor" dedi. Semin Babuna da, Oktar'ın çocuklarını bambaşka bir karaktere büründürdüğünü savunarak, "Oradan kurtulan çocuklar tamemen eski hallerine dönüyorlar" diye konuştu. http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=439859 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=202090 http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=166797 http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=168595 http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=586 Alıntı
Φ imtihaninsirri Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Oktar BABUNA nın da söylediği gibi ADNAN OKTAR Üstün ahlaklı ve hayranlık uyandırıcı birisidir...300 kitabı 176 ülkede okunan ve büyük bir okuyucu kitlesi olan saygıdeğer bir yazardır...Onun yaptığı çalışmalara dikkat ederseniz laf söyleyebilen kimse yok!!! Bilim adamları da dahil...Sadece geçmiştede salih mü'minlerin yaşadığı olaylar başına geliyor buda KUR'AN a baktığımız da olması gereken şeylerden...Kim salih bir mü'min olarak KÜFRÜN ÖNDERLERİNE savaş açmışsa her zaman böyle suçlamalara maruz kalmıştır...Bunun yine en gerçek örnekleri KUR'AN da vardır...( HZ.MUSA büyücülükle , HZ.YUSUF sapıklıkla , HZ.MUHAMMED büyücülükle , delilikle , HZ.NUH delilikle , sahtekarlıkla vs vs..)...ADNAN OKTAR ın da başına bu tip olayların gelmesi onun doğru yolda olduğunu belgelemektedir...Üstelik mahkeme kayıtlarında herşey apaçık bellidir bu yüzden burda konuşulanlar değil D.G.M nin verdiği kararlar önemlidir ve ADNAN OKTAR ve arkadaşlarının suçsuzluğu mahkeme kararınca delillerle belli olmuştur...Oktar BABUNA nın ailesine öyle dediğini geçin , niçin öyle dediğini araştırın SONER YALÇIN 'ın "beyaz müslümanların sırrı" kitabınıda hepinize tavsiye ederim okuyun ailelerin durumunu göreceksiniz...SEBATAİST aileler MASONLARIN kontrolüyle böyle çıkışlar yapmakta ancak bu çıkışları her zaman boşa çıkmaktadır...Bu amaçla Dünya nın bir çok şehrinde 3000 konferans veren B.A.V (Bilim Araştırma Vakfı) Üyeleri bu yüzden komplolora maruz kalmaktadırlar...Ancak günümüzde medya nın da etkisiyle bu tür kötü oyunların üzerine sünger çekilmekte ve cahil , okumaktan uzak hipnoz edilmiş halkımız kandırılmaktadır...Üstelik dikkat ederseniz OKTAR BABUNA bir Doktordur ve DİĞER ŞİKAYETÇİ ailelerin çocuklarıda yurt dışında öğrenim görmüş EN AZ 2 yabancı dil bilen 30 yaşında insanlardır...ADNAN OKTAR beyin yıkamak değil gerçeği göstermektedir...Gerçeği görmeye tahammül edemeyen ailelerde böyle sapkın bir hayatın sonucunda nereye gideceklerini vijdanlarıyla sorgulayınca İŞTE büyük olay burda yaşanmaktadır...Gerçeğin üzerini kapatmaya çalışmak.... Ancak nasıl ki salih mü'min ler ve Elçiler geçmişte hiçbir engel tanımadan inkarcılara karşı zafer kazandılarsa bugün de aynı şekilde olacak ve ZAFER salih mü'minlerin olacaktır...Rabbimiz bir ayetinde şu şekilde buyurmaktadır ; Allah, içinizden iman edenlere ve salih amellerde bulunanlara va'detmiştir: Hiç şüphesiz onlardan öncekileri nasıl 'güç ve iktidar sahibi' kıldıysa, onları da yeryüzünde 'güç ve iktidar sahibi' kılacak, kendileri için seçip beğendiği dinlerini kendilerine yerleşik kılıp sağlamlaştıracak ve onları korkularından sonra güvenliğe çevirecektir. Onlar, yalnızca bana ibadet ederler ve bana hiç bir şeyi ortak koşmazlar. Kim bundan sonra inkâr ederse, işte onlar fasıktır. (NUR SURESİ / 55) Selam ve saygılar... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Ne garip Baba Cevat Babunada bir zamanlar etkisinde kalmış olmalı Adnan OKTAR ın soyadını oğluna isim olarak vermiş.Hayat gerçekten çok ilginç olabiliyor. Alıntı
Φ imtihaninsirri Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Cevat Babuna da Adnan OKTAR ın eserlerinden alıntılarla dolu bir kitap çıkardı..Bilimden İmana doğru kitabın ismi yanlış hatırlamıyorsam...Yaptığı televizyon programlarında da hep aynı Adnan OKTAR ın çalışmalarını sunuyordu....İlginç olan şu ; cevat babuna diyor ki ADNAN OKTAR metafizik bir yolla beyin yıkıyor...Peki soruyorum kendisi ABD İCNA konferanslarını verdi Bilim Araştırma Vakfı'nın yani ADNAN OKTAR ın konferanslarını...1. si niçin o konferanslar da çalıştı? 2. si ADNAN OKTAR onun beynini niçin yıkayamadı?...Bu soruların cevabını cevat babuna çok iyi biliyor....Ancak ******** ******* ***** **** atalarımız ADNAN OKTAR a ve bu yolda çalışan bütün salihlere selam olsun....ALLAH yardımcımız olsun.... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Sadece insanların duygularnı sömürmediler.O zaman sağlık bakanı olan Osman Durmuş kıyameti koparmıştı.Kan vermeyin Türklerin genetik yapısını çözmek ve uygun biyolojik silahlar üretmek için topluyorlar diye.Ama o zaman herkes ona yüklenmişti.Zaman geçtikçe daha iyi görülüyorki adam hiçte okadar haksız değilmiş.Kuş gribi ,kene olayları gibi. Burada o adamı savunanlara da şaşıyorum doğrusu bu nasıl din anlayışıdır ki ana baba bu kadar yerden yere vurulur.Hadi oktar babunanın ailesi hakkında söylediklerinin doğru olduğunu farzedelim.Çok yakın bir ablamın yiğeni avukattır ve oğlunun beyni adnan hocacılar tarafından yıkanmıştır. ve bu zat adnan hoca hapisteyken babasının çek defterlerini kullanıp milyarlarca liralık hediyeler yollamıştır hocasına.Ve en sonunda adam iflas etmiş kahrından kanser olup hayata veda etmiştir.Ve adnan hocacılar babasının cenazesine lütfen yollamışlar çocuğu arkasına da iki küpeli takarak kendilerine döndürmesinler diye.NASIL BİR DİN ANLAYIŞIDIR BU ANAYA BABAYA BU KADAR DÜŞMAN ETTİRİLEN.Adam resmen çarlık rusyasındaki rasputin gibi birşey anlamak mümkün değil. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.