Φ cronaldo Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 5+5+5=550 bu işlemi sadece bir çizgi koyarak eşitliği sağlayın basit oldu ama biraz olsun ŞAMPİYONLUK ASLANIN AĞZINDA Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 yumote senin cevap yanlış :) doğrusu 545+5=550 olmalı şaka şaka. tbrler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 saol medikalciğim az giriyorsun ama özsün saygıyla izliyorum. benim soruyu sen bulursun diyordum tabi iki alternatif daha vardı ama sen o sıralar girmedin sanırım kib arkadaşım Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 saol medikalciğim az giriyorsun ama özsün saygıyla izliyorum. benim soruyu sen bulursun diyordum tabi iki alternatif daha vardı ama sen o sıralar girmedin sanırım kib arkadaşım tşkler iltifatın için dost. fırsat buldukça girmeye ve siz değerli dostlarımın soru, cevap ve yorumlarını okumaya çalışıyorum. sitedeki dostluğu gurula ve mutlulukla izliyorum. işlerimin yoğunluğundan çoğu soruyu ben okuyuncaya kadar cevapları verilmiş oluyor. hepiniz iyiki varsınız. hoşcakalın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.