Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

att00007.gif

2-3 sn bekleyin, resim değişecek...

en soldaki adamın sadece saçları hareket ediyor..

ama ikinci durum da adam saçları olmadığı halde yine sayılıyor ve sayı bir artıyor...

göz yanılması... :clover:

Gönderi tarihi:

en soldaki adamın sadece saçları hareket ediyor..

ama ikinci durum da adam saçları olmadığı halde yine sayılıyor ve sayı bir artıyor...

göz yanılması... :clover:

Ordaki Hatayı ben de farkettim ama o bişeyi değiştirmez ki... -_-

Gönderi tarihi:

Sağdan ikinci sırada en arkada olan adam yer değiştirdiğinde sadece ayak kısmından biraz ayrılıyor ve soldan ikinci sıranın en arkasında ki boş kısma geçiyor.Böylece bi adam artmış oluyor

Gönderi tarihi:

Merhaba,

Bu bir zeka sorusu değil, güzel ve zekice bir illüzyon bence.

Dikkat edilirse 13 kişilik tabloda yatay kesilme hattında bulunan kafa, gövde ve bacaklar

12 kişilik tablodakilere göre daha kısa. Yani bir kişinin vücudu diğer 12 kişinin herbirine azar azar yediriliyor.

13 kısa adam yerine 12 uzun adam ortaya çıkıyor. Çok zekice hazırlanmış.

Gönderi tarihi:

göz yanılması ben ilginç resimlerde vermiştim bunu yakın zaman önce

Gönderi tarihi:

hayır arkadaşım dikkat edeerseniz resim bir kere değişiyorya resmin sol alt tarafındaki adamın başı eksik kalıyor resim değişince yani 13 değil 12. 5 bucuklu oluyorr :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:

hayır arkadaşım dikkat edeerseniz resim bir kere değişiyorya resmin sol alt tarafındaki adamın başı eksik kalıyor resim değişince yani 13 değil 12. 5 bucuklu oluyorr :lol::lol::lol:

Bu, soran arkadaşın da dediği gibi bir hata. Soruyu hazırlayan biraz daha uğraşsaydı bunu farketmeyecektik.

13. kişi diğer 12 kişinin beden parçalarının bir toplamı, dolayısıyla 12 kişi de küçülmüş oluyor. En soldaki kişi kafasının üst kesiminden küçüldüğü için biz en kolay bunu farkediyoruz, oysa hepsi biraz küçülmüş.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.