Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 2-3 sn bekleyin, resim değişecek... Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 2-3 sn bekleyin, resim değişecek... en soldaki adamın sadece saçları hareket ediyor.. ama ikinci durum da adam saçları olmadığı halde yine sayılıyor ve sayı bir artıyor... göz yanılması... Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 en soldaki adamın sadece saçları hareket ediyor.. ama ikinci durum da adam saçları olmadığı halde yine sayılıyor ve sayı bir artıyor... göz yanılması... Ordaki Hatayı ben de farkettim ama o bişeyi değiştirmez ki... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Sağdan ikinci sırada en arkada olan adam yer değiştirdiğinde sadece ayak kısmından biraz ayrılıyor ve soldan ikinci sıranın en arkasında ki boş kısma geçiyor.Böylece bi adam artmış oluyor Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Merhaba, Bu bir zeka sorusu değil, güzel ve zekice bir illüzyon bence. Dikkat edilirse 13 kişilik tabloda yatay kesilme hattında bulunan kafa, gövde ve bacaklar 12 kişilik tablodakilere göre daha kısa. Yani bir kişinin vücudu diğer 12 kişinin herbirine azar azar yediriliyor. 13 kısa adam yerine 12 uzun adam ortaya çıkıyor. Çok zekice hazırlanmış. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 göz yanılması ben ilginç resimlerde vermiştim bunu yakın zaman önce Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hayır arkadaşım dikkat edeerseniz resim bir kere değişiyorya resmin sol alt tarafındaki adamın başı eksik kalıyor resim değişince yani 13 değil 12. 5 bucuklu oluyorr Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 hayır arkadaşım dikkat edeerseniz resim bir kere değişiyorya resmin sol alt tarafındaki adamın başı eksik kalıyor resim değişince yani 13 değil 12. 5 bucuklu oluyorr Bu, soran arkadaşın da dediği gibi bir hata. Soruyu hazırlayan biraz daha uğraşsaydı bunu farketmeyecektik. 13. kişi diğer 12 kişinin beden parçalarının bir toplamı, dolayısıyla 12 kişi de küçülmüş oluyor. En soldaki kişi kafasının üst kesiminden küçüldüğü için biz en kolay bunu farkediyoruz, oysa hepsi biraz küçülmüş. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.