Φ Lfert Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bu soruyu 12 kısıye sordum 8 i yanlıs cevap verdı. cok sasırdım.. İnsanoğlu bu kelimeyi hecelerine ayırır mısınız? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 bu soruyu 12 kısıye sordum 8 i yanlıs cevap verdı. cok sasırdım.. İnsanoğlu bu kelimeyi hecelerine ayırır mısınız? bu so ru yu 12 kı sı ye sor dum 8 i yan lıs ce vap ver dı. cok sa sır dım.. İn san oğ lu Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 yok ya öyle sorulardan degil bu sadece koyu yazılmıs kelımeyı hecelerıne ayırın insanoğlu bu arada cevap yanlış Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 bu soruyu 12 kısıye sordum 8 i yanlıs cevap verdı. cok sasırdım.. İnsanoğlu bu kelimeyi hecelerine ayırır mısınız? in-sa-noğ-lu Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 in sa nog lu leyla kusura bakma oldu iki kere başıma geliyor cevabı zaten sen vermişin ve doğrudur biliyorum bu bileşik bir isimdir. Alıntı
Φ Lfert Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 evet arkjaslar cevaplar doğru (hecenın hece olması için kesinlikle ünsüz herfle baslaması lazım, ünlü harfle baslayan hece yoktur... ünlü harf tek basına kullanıldıgında hece olarak kabul edılır..) tebrikler olsun Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 est. basitti ama tesekkurler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.