Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 28 yaşındayım, izmit' liyim.. foruma tesadüfen girdim ve hala buradayım. özel bi şirkette çalışıyorum, zevk alabileceğim herşeyden hoşlanır ve aynı şekilde müzik dinlerim. uyumayı ve saygısızlığı sevmem. sevdiğim şeylere gelince yaratandan ötürü herkesi ve çoğu şeyi severim... saygılar Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 günaydın yenimi farkettin egzocum ne diyelim arkadaşım hoşgeldin bende siyahx bueası ciddi bi forumdur ayağını denk al ona göre hımm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 günaydın alırım canım bu arada yeni farketmedim ama yazmamıştım şimdi yazmak istedim ve şuan yazılı Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 bunca zaman aklın nerdeydi tabi daldın oyunlara unuttun dimi egzocum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 he valla doğru dedin ben pek oyunların dışına çıkmıyorum ya ondandır herhal... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 ne iş sabahları görmeye alışık değilim seni yoksa hala tatildemisin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Hoşgeldin geç oldu..Merhaba arkadaşım Sende kocadın Forumda.... Yaratandan ötürü dedinya bende sana doğru yoldan ve sevdiklerinden ayırmasın seni diyorum.. Aramızda bulunmandan mutluluk duyarım..... birmukabele theboss forumda eğlenecek insanlardan birisin ve seninle kocadık gitti valla, ii dileklerin için saol.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Ben teş.ederim... Evet haklısın kocadık... diyorum ki;dünyaya hakim olurum,ipinide çekerim. Ölümü ölüm içinde yaşarım.Çünkü hayatta tek eşit dağıtılan şey ölümdür. Ammaa Sözüm ki tek sana geçmez Celladımsın ey zaman...varmı buna engen olacak bir varlık.!!! Saygılar..... bildiğim tek gerçek güç Allah' ütala, doğru diyosun ölümden öte köy yok, ölümü ölümün içinde yaşamansa garip sen eşş..ğini salam kazığa bağla, gerisini Allah' ha havale et, ne gelirse ondan gelsin... sanada saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 28 yaşındayım, izmit' liyim.. foruma tesadüfen girdim ve hala buradayım. özel bi şirkette çalışıyorum, zevk alabileceğim herşeyden hoşlanır ve aynı şekilde müzik dinlerim. uyumayı ve saygısızlığı sevmem. sevdiğim şeylere gelince yaratandan ötürü herkesi ve çoğu şeyi severim... saygılar ne kötü tesadüf olmuş uyumayı sevmediğin belli.. yaratandan ötürü benıde sevmek zorundasın ne kötü şaka bi yana hoşgeldin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 naberrrrrrrrr egzorit kardeşim hayırlı olsun tükkanı saat kaçta açtın .. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 ne kötü tesadüf olmuş uyumayı sevmediğin belli.. yaratandan ötürü benıde sevmek zorundasın ne kötü şaka bi yana hoşgeldin ben senide seviyorum bi arkadaş bi dost gibi neden sevmeyeyimki senin gibi birini geç oldu ama hoşbulduk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Egzorsist hoşgeldin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Egzorsist hoşgeldin sağol gece yağmuru hoşbuldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.