Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl sadece tatil olmasindan başka ben bişi anlamadım bu bayramdan anlayan el kaldırsın
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Ben 10 yaşımdan beri bayramlardan bi şey anlamıyorum,sadece çocuklar zevk alıyor sanırım bayramdan
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl hıc sormayın yaa eskıden ne guzel herkez para verırdı sımdı kımse para vermez oldu ah nerde o eskı bol paralı bayramlar
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Mahalle mahalle dolaşıp asılatı cebe indirirdim,şimdi benden para istiyolar
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Ben 10 yaşımdan beri bayramlardan bi şey anlamıyorum,sadece çocuklar zevk alıyor sanırım bayramdan Şimdi çok mu yaşlısın
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Altı üstü 11 yaşındasın Yuh 11 yaşıma daha 29 gün var Not:bu Natalia nın yaptığı komik olmayan bi espirdir veya bir şakadır
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Kendini büyük göstermekten vazgeç artık.. Fotonu yayınlatma bana Daha 29 gün varmıs
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Kendini büyük göstermekten vazgeç artık.. Fotonu yayınlatma bana Daha 29 gün varmıs Foto mu? İnşallah Playboy dergisine verdiğim pozdan bahsetmiyorsundur
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Hayır küçüklük fotonu yani 1 ay önceki.. Yayınlamamı istemezsin herhalde pek uygun diil hanii
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Hayır küçüklük fotonu yani 1 ay önceki.. Yayınlamamı istemezsin herhalde pek uygun diil hanii Beni tehdit etmicektin al bu da senin Cuma gün kü foton
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Bu bebek sarışın ama nasıl olur aynaya bi bakayım ben esmerim diye hatırlıyorum yahu
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Oksijenli su sürdün saçına tabi tanınmayayım die Topicten uzaklaştık farkında mısın
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Oksijenli su sürdün saçına tabi tanınmayayım die Topicten uzaklaştık farkında mısın Hep senin yüzünden neyse ben toparlarım Efendim şimdi nerde o eski bayramlar....Biz yeni kıyafetlerimizle birlikte uyurduk o heyecanlı özledim ama be
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl Evet ya nerde o eski bayramlar Bi çocuk bi torun gelirdi kapını çalardı Natalia,hiç olmazsa mahalenin veledleri gelirdi ama şimdi kimse yok be.Sendebiraz aksi birisin Natalia yani pek haksız da değiller
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 18 yıl De de sende de ben aksiyim ben şöleyim ben böleyim.. Aahh çocukluğum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.