Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 19 yıl Kendi ismiyle sitesi de olup buradan iletişime geçebileceğiniz kacakkumpanya müthiş matrak ve bi o kadar eğlenceli senaryosu ile sizlere her bir saniyesinde bile gülmeden duramayacağınız doyumsuz gösteri sunuyor. "Hayatınız itinayla değiştirilir" isimli oyunda hayatında başarıya ulaşamamış, tam anlamıyla "kaybeden"lerden olan Suat tam isyan noktasına gelmişken evinin ortasında tüm hayatını baştan aşağı değiştirecek bir uhreviyle karşılaşır. Suat'ın hayatı değişmeye başlar; fakat uhrevi varlığın -kimse tarafından bilinmeyen- bir de sırrı vardır. Hem oyunun 2 senaristinden biri olan hem de yönetmeni olan Erşah Kahraman'ı bu aralar "Hacı" isimli dizi filmde de gayet başarılı bir şekilde izliyoruz. Ayrıca Çiğdem Karaman'ın yaptığı tiplemeleri ve oyunculuğuyla tadından yenmez bir komedi... Siz siz olun 9-Kasım-2006'dan itibaren Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda gösterime girip her perşembe günü oynanacak olan bu oyunu kaçırmayın!!! Tiyatro denen şehrin arka sokak serserileri tarafından oynanan bu oyuna tek gidip bir grup kahkahadan bayılan arkadaş gurubuyla dönmemeniz işten bile değil Emin olun gittiğinize değecek "az bile vermişiz" diyecek kadar eğlenebileceğiniz bir oyundan size bahsediyorum.(Bizzati oyunu defalarca seyretmiş ve senaryosunu ezberlemiş birisi olarak yazıyorum ) Hastanedeki yoğun nöbetlerimden ardakalan zamanımda sürekli tiyatroya gitmeye çalışırken bu ekibe ve oyunlarına rastlamıştım. Hayatımda bu kadar güldüğümü-böğürdüğümü keyif aldığımı asla tarif edemem...Bu arada geçen sezonda oyun biletleri 5-10 YTL idi. Bir değişiklik var mı henüz bilmiyorum ama iki paket sigara parasına müthiş bir keyifden bahsediyorum. Karar sizin... Acilen yerinizi ayırtın!!! Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama www.kacakkumpanya.com adresinden oyunu ve gösteri tarihlerini takip edebilirsiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.