Φ savillo Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM DAHA SONRA DA BENİM SORUNUMA ACİL YARDIM EDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM BENİM SORUNUM PC YE FORMAT NASIL ATACAĞIMI BİLEMEMEM EĞER BİLEN VARSA BAN ACİL YARDIM EDERSENİZ SAEVİNİRİM SAYGILAR Alıntı
Φ rohelat Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 oncelikle eger bilgisayarin yeni ise bilgisayari baslatmadan windows cd sini takman yeterli olacaktir.cunku otomatik cd yi tanir ve senden 10 saniye icinde herhangi bir tusa basmani ister.Ondan sonrasini ingilizce bilgilerine dayanarak cok basit bir sekilde yapabilirsin .zaten seni yonlendiriyor.su na bas su na bas seklinde ama eski bir bilgisayarin var ise o zaman bilgisayari acar acmaz bios menusune gidip ordan bilgisayarin ilk acilista cd rom gormesi icin secegeni onaylaman lazim.Bu sekilde otomatik tanitma gibi birsey olacak yani.Bu sekilde aciklayabilirim .Eger yardimci olamadiysam kusura bakma.Kimsenin sana cevap yazmadigini goz onunde tutarak yardimci olmak istedim. Alıntı
Φ savillo Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 oncelikle eger bilgisayarin yeni ise bilgisayari baslatmadan windows cd sini takman yeterli olacaktir.cunku otomatik cd yi tanir ve senden 10 saniye icinde herhangi bir tusa basmani ister.Ondan sonrasini ingilizce bilgilerine dayanarak cok basit bir sekilde yapabilirsin .zaten seni yonlendiriyor.su na bas su na bas seklinde ama eski bir bilgisayarin var ise o zaman bilgisayari acar acmaz bios menusune gidip ordan bilgisayarin ilk acilista cd rom gormesi icin secegeni onaylaman lazim.Bu sekilde otomatik tanitma gibi birsey olacak yani.Bu sekilde aciklayabilirim .Eger yardimci olamadiysam kusura bakma.Kimsenin sana cevap yazmadigini goz onunde tutarak yardimci olmak istedim. tşk ederim kardeş ilginden dolayı hallettim saolasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.